Αγ.Νάπα-ΑΠΟΕΛ (11/2 ώρα 19:00)

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 19:00 μας βρίσκει προγραμματισμένους για να επισκευτούμε το γήπεδο Τάσος Μάρκου στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσουμε εκεί την ομάδα της Αγίας Νάπας. Ο μοναδικός αγώνας που θα γίνει Δευτέρα είμαστε πάλι εμείς και για ακόμα μια φορά αυτό μας δυσαρεστεί. Μετά απο το κεκλεισμένων, ο ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος καλείτε παρόλο του δύσκολου της μέρας να στηρίξει ακόμα μια φορά την ομάδα για τη νίκη. Φθάνουμε αισίως στην 21η αγωνιστική και μετά απο τα θετικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων οφείλουμε να νικήσουμε για ακόμα μια φορά. Θέλουμε να κρατήσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα και να πατάμε γερά στους αγωνιστικούς χώρους έχοντας υπόψη ότι κοντεύει το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και οι αγωνιστικές γίνοντα όλο και πιο αγχώδης. Ελπίζουμε στην εύκολη νίκη και στα γρήγορα γκόλ για να μπορέσουμε μετά να ανοικτούμε στο γήπεδο και να παίξουμε πιο χαλαρά το ποδόσφαιρο με τους νεοφερμένους. Θυμίζουμε ότι ο Μπένα και ο Αλωνεύτης είναι εκτός. Αναμένουμε να δούμε Dudu και Μπέκμανν στο γήπεδο τουλάχιστον ώς αλλαγή.

Αναμένουμε την ομάδα να φανεί πειθαρχημένη στο γήπεδο χωρίς νευρικότητα και με καλό ποδόσφαιρο να πάρουμε τους τρείς βαθμούς ελπίζω εύκολα. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ το πώς θα κινηθούμε στο γήπεδο αφού αγώνες σαν και αυτούς είχαμε πολλούς και κρίβουν παγίδες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος θα αφήσει τις υποχρεώσεις και τις δουλειές, την οικογένεια και τη γκόμενα αλλά και τον γκόμενο για να παρευρεθεί στο πλευρό της αρρώστιας του. Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς εύκολα (επιμένω), κάτι που τις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε ξεχάσει πώς γίνεται.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στην ομάδα μας. Ελπίζω να δούμε και πολλά γκόλ κάτι που έχουμε πεθυμήσει.

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet