Ατόρνο!

Ξέρει κανένας τι γίνεται με αυτόν τον παίκτη; Δεν καταλαβαίνω πώς από τη μια στιγμή στην άλλη ο Ατόρνο προσαρμόστηκε με βοήθεια στην επίθεση και άρχισε να βάζει και γκόλ! Τον είδαμε με το Παραλίμνι να βάζει τρία και προχθές με την Δόξα δύο. Μέχρι και τώρα να μου λέγατε να τον είχαμε για πάγκο πάλι θα έλεγα όχι αλλά εφόσον τον βλέπω και σκοράρει με βοήθεια 2ου επιθετικού του δίνω ακόμα μια ευκαιρία, εφόσον έφυγε πριν λίγο καιρό ο Αλμέιδα που μπορούσε να βοηθήσει στην επίθεση. Παρόλο που και εγώ ήμουν από αυτούς που μέχρι και πριν λίγο καιρό ήθελα τη φυγή του λέω να του πιστώσουμε χρόνο μέχρι το Γεννάρη να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα με την υπόθεση του.

Θέλουμε καλύτερη παρουσία από τον παίκτη όμως. Δεν μπορούμε να έχουμε και πολύ εύκολα το γρήγορο και εύκολο γκόλ και για αυτό το λόγο θα πρέπει ο παίκτης να προσπαθήσει περισσότερο. Δεν σημαίνει ότι επειδή έβαλε τόσα γκόλ είναι και ο παικταράς! Αν ο Ατόρνο σκοράρει και προσπαθήσει περισσότερο, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα εφόσον η ομάδα μας εδώ και χρόνια έχει πρόβλημα με το «εύκολο γκόλ».

Του πιστώνουμε χρόνο του παίκτη και ελπίζουμε να τα πάει καλά γιατί μέχρι τώρα είδαμε ότι ο Ατόρνο είναι μια κακή μεταγραφή και πολλοί ήθελαν (και θέλουν ακόμα) τη φυγή του από την ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛίστας θέλει πράξεις και όχι λόγια. Εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη αν ο κόσμος τον εμπιστευτεί ξανά. μόνο από τον ίδιο.

Like
Share
Tweet