Δεν είναι ούτε μπαλέτο, ούτε κολύμπι…

Το παιχνίδι με την ανόρθωση το έχασε ο Ιβάν και μόνο αυτός.  Δεν θα σταθώ καθόλου στις ευθύνες της διοίκησης που επιτρέπουν σε κάποιους καραγκιόζηδες με όλη της σημασία της λέξεως, είτε είναι δικηγόροι,  είτε είναι στην ΚΟΠ να εμπαίζουν το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου με τέτοιο τρόπο.

Αυτό το λέω διότι έστω και με τις όποιες παραλήψεις της διοίκησης, η ομάδα έμεινε χωρίς τον έναν από τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς.  Η κοινή λογική λέει ότι βάζεις τον Μοράις σε αυτή τη θέση μαζί με το Ζουέλα και ρίχνεις μέσα το Μπενασούρ από την αρχή.  Από τη στιγμή που δεν χρησιμοποίησες τον Αντωνιάδη στο παιχνίδι που κέρδιζες 4-0 και χρειάστηκες κεντρικό αμυντικό αποφάσισες να τον χρησιμοποιήσεις σε ένα κρίσιμο παιχνίδι;  Μπορεί να τα πήγε καλά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αλλά ήταν προφανές ότι η μεσαία γραμμή λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στο συγκεκριμένο χώρο βοηθούσε πιο πολύ αμυντικά και δεν έβγαιναν όσο έπρεπε στην επίθεση.

Ο Μπενασούρ τελικά είναι βασικός στην ομάδα ή δεν είναι;  Όταν λείπει ο μοναδικός επιθετικός που έχω στην ομάδα (Ατόρνο) και δεν χρησιμοποιώ ούτε τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή που έχω στο ρόστερ τότε τι σκατά περιμένω από τους υπόλοιπους.

Θεωρώ ότι ο προπονητής έκανε ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια από το καιρό που είναι στο ΑΠΟΕΛ.  Δεν διάβασε σωστά την αντίπαλη ομάδα και δικαίως χάσαμε.  Για μένα είναι απαράδεκτο να είναι πίσω στο σκορ η ομάδα από το δέκατο λεπτό, να μην κάνεις ούτε μια ευκαιρία σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και η πρώτη αλλαγή να γίνεται στο 56 και ο μοναδικός επιθετικός που διαθέτεις να μπαίνει στο 75.  Όσο για την τρίτη αλλαγή, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί έγινε.

Με λίγα λόγια ‘Ιβάν, τα έκανες θάλασσα’.

Όταν κάποιοι παίχτες δεν είναι στη μέρα τους και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο δεν είναι κακό να τους κάνεις αλλαγή, όποιο όνομα κι’αν κουβαλούν.  Επίσης, το ότι δικαιούμαι τρεις αλλαγές δεν σημαίνει ότι πρέπει σώνει και καλά να τις κάνω.

Τσουνάμι.

ΥΓ1.  Κάποιοι να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε μπαλέτο, ούτε κολύμπι να βουτάμε συνέχεια. Αυτά τα κάνουν άλλοι και τους κοροϊδεύουμε.  Να τα κάνουμε και εμείς;  Σοβαρευτείτε επιτέλους και δώστε το 100% της μπάλας που πιστεύουμε ότι ξέρετε.  Ακόμα τίποτα δεν χάθηκε.

ΥΓ2Ο Ιανουάριος είναι κοντά. Φέρτε δύο επιθετικούς που ξέρουν να σκοράρουν και καθαρίστε την ομάδα από της πατάτες...

Like
Share
Tweet