Η ομάδα αρχίζει να στροφάρει!

Ναί φίλοι ΑΠΟΕΛίστες!  Το ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε όσο περιμέναμε στον αγώνα με τον απόλλωνα αλλά είδαμε σημάδια ότι η ομάδα επιτέλους άρχισε να στροφάρει. Τα σοβαρά λάθη στην ομάδα σταμάτησαν, νομίζω όλοι μας το είδαμε αυτό. Βλέπουμε ότι οι παίκτες σιγά σιγά αρχίζουν και δένουν μεταξύ τους, γίνεται δηλαδή το ΑΠΟΕΛ πιο ομάδα, σε σύγκριση με τους αγώνες που είδαμε στην αρχή του πρωταθλήματος, όπου σχετικά επικρατούσε ένα χάος. Λιγόστεψαν οι βεβιασμένες κινήσεις των παικτών μας και βλέπουμε το ΑΠΟΕΛ να είναι πιο επιθετικό αγώνα με αγώνα.

Άρχισαν να πιστεύουν στο τί κάνουν, ελπίζω όμως να το ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ και σύντομα στο δύσκολο πρόγραμμα πρωταθλήματος που έχουμε. Πώς μπορώ να το πω αυτό; μιλώ για τον Ατόρνο που ήρθε από τη μουρμούρα και την έντονη συζήτηση των οπαδών μας για το αν θα πρέπει να φύγει τώρα ή τον Γεννάρη και να που είναι σε 4 αγώνες με 7 γκόλ και πρώτος φυσικά σκόρερ του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Ποιος το περίμενε; από το facebook μίλησε με άτομο δικό μου και όταν του είπε ότι από καιρό πίστευε στο πρόσωπό του ο συγκεκριμένος φίλος, είπε ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ και ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Δεν είναι ψέματα φίλοι ΑΠΟΕΛίστες. Σχεδόν όλοι θέλαμε να φύγει και μόνο λίγοι πίστεψαν στο άτομο του! Μακάρι να μιλάμε και για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και τον Μάιο.Μήν ξεχνάτε ότι η ψυχολογία ενός παίκτη παίζει ΠΟΛΥ σημαντικό ρόλο στην απόδοση του!

Για τον Ζουέλα δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη γιατί παρόλη τη απουσία του, είδαμε άλλους στην άμυνα για αρκετά παιχνίδια εδώ και καιρό. Στον αγώνα με τον απόλλωνα φάνηκε πολύ καλός και ελπίζω να συνεχίσει πιο δυναμικά! Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε τον Μαντούκα να προσπαθεί αλλά πιστεύω είναι λίγο ντεφορμέ, που λέμε, γιατί δεν τον συνηθίσαμε στα μέτρια παιχνίδια αλλά στα καλά και πολύ καλά παιχνίδια! Αρκετοί άλλοι παίκτες μας είναι αρκετά πίσω αλλά βλέπουμε καλές κινήσεις από τα άτομα τους. Επέστρεψε και ο Νούνο, ένας παίκτης που ΟΛΟΙ εκτιμούμε και φυσικά περιμένουμε να είναι όσο καλός ήταν πέρσι. Βλέπουμε λίγο καλύτερο τον Σολωμού αλλά και τον Μπίδη που πρέπει και οι δύο να προσπαθήσουν περισσότερο σίγουρα αν παίξουν με την χομονοια την επόμενη αγωνιστική. Γενικά σχόλια για την μέχρι τώρα απόδοσή μας απλά θα έλεγα ότι λείπει το πάθος από πολλούς παίκτες μας και δυστυχώς όταν γίνετε αυτό, όλη η ομάδα θα φαίνεται μέτρια, χωρίς ουσία. ΘΕΛΟΥΜΕ εμείς οι οπαδοί να βλέπουμε την ομάδα και τους παίκτες με ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΣΗ!

Οι παίκτες μας πρέπει να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις κινήσεις τους! Να αρχίσουν να στροφάρουν περισσότερο και μετα; ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ! ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!

Like
Share
Tweet