Ιβάν: Δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου 11/4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Zy6SFYrDzA[/youtube]

H ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ! Αυτά είναι τα πιο σημαντικά λόγια του Ιβάν στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου. Μίλησε για την ήττα μας με την χοχο, τον επόμενο σημαντικό αγώνα της ομάδας μας αλλά και για τους τραυματίες και τον τιμωρημένο με κάρτες Νούνο.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή μας:

Για τη σημασία του αγώνα με την ανόρθωση:
“Ενδεχόμενη νίκη σίγουρα θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στον τίτλο αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος”,

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:
“Κατά την διάρκεια της εβδομάδας είχαμε προβλήματα με τον Μαντούκα και τον Μπόρδα και σήμερα είχαμε ένα μικροπρόβλημα με μια σύγκρουση του Αλωνεύτη στην σημερινή προπόνηση. Χτύπημα στον αυχένα και σήμερα απουσίαζε από την προπόνηση. Το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα είναι ο Μοράις που έχει κίτρινες κάρτες”.

Για την ήττα από την oμόνοια:
“Έχω μια ομάδα που δούλεψε σκληρά το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα μας πείραξε ο τρόπος που ήρθε η ήττα. Δεν σημαίνει με μια άσχημη εμφάνιση ότι πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Η πίστη που είχα και πριν παραμένει στους παίκτες μου. Σίγουρα θα έχει αλλαγές αλλά όχι στον βαθμό που ενδεχομένως κάποιος να περιμένει. Ήταν ένα παιχνίδι κακό για εμάς από όλες τις απόψεις. Πρέπει να διορθώσουμε τα πάντα, χάσαμε αρκετές μονομαχίες, δεν ήμασταν ομάδα που είχαμε οργανωμένο παιχνίδι. Υπήρχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και όταν είχαμε και όταν δεν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που να μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα γιατί τίποτα δεν είχαμε θετικό. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα στον αγώνα με την Ανόρθωση”.

Για την πίεση που υπάρχει:
“Είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση, δεν είναι κάτι καινούριο. Όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος, η πίεση αυξάνεται. Και όταν ήμασταν πίσω στην βαθμολογία αλλά και τώρα που είμαστε μπροστά δεν αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας μας και η σκέψη που έχουμε στα αποδυτήρια. Πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι, και να αντιδράμε με σωστό τρόπο και ποτέ δεν πρέπει να έχουμε ως δικαιολογία την πίεση για μια άσχημη εμφάνιση”.

Για την κάλυψη της διαφοράς από την ανόρθωση:
“Είχαμε περιόδους που είχαμε μεγάλη αποτελεσματικότητα, αυτό όμως που κρατήσαμε αυτή την σεζόν είναι η σταθερότητα σαν ομάδα που λειτουργούμε στον αγωνιστικό χώρο και η σοβαρότητα. Σαν στοιχείο αυτό μας κράτησε χωρίς να έχουμε κάποιες θεαματικές αποδόσεις. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση τις απόψεις ότι είμαστε πρώτοι γιατί η ανόρθωση έχασε κάποιους βαθμούς. Μιλάμε για συγκομιδή βαθμών με αρκετά υψηλό ποσοστό, και από τότε που άρχισαν τα πλέι οφ ίσως είχαμε τον μεγαλύτερο αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι έγινε αρκετά καλή προσπάθεια όλη την χρονιά. Εάν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για το ποιά ομάδα μπορεί να παίξει όμορφα, πάει το χάσαμε το παιχνίδι. Φυσικά μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα μας σ’ ένα παιχνίδι, και έτσι πρέπει να κάνουμε και στον αγώνα με την ανόρθωση”.

Like
Share
Tweet