Κατάσταση τραυματισμών

Στον αγώνα της ομάδας μας με τον ολυμπιακό είδαμε τον Αδόρνο να τραυματίζετε σοβαρά και να μεταφέρετε αμέσως για εγχείρηση. Δυστυχώς ο Παραγουανός παίκτης μας θα μείνει εκτός γηπέδων μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα περιμένουμε σύντομα ενημέρωση σχετικά με τον τραυματισμό του. Του ευχόμαστε ξανά ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ πίσω κοντά μας γιατί πραγματικά για ΑΚΟΜΑ μια φορά η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Άδικο και κρίμα αλλά αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.

Ο Διονύσης Χιώτης προπονείτε ατομικά λόγο ενοχλήσεων στο γόνατο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό αλλά ελπίζουμε να περάσει και αυτό σύντομα αφού ο Διονύσης σαν πιστός φύλακας της ομάδας μπορεί να βοηθήσει όποτε και να τον χρειαστεί ο Ιβάν. Ο Σελίμ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο αφού οι εξετάσεις του παίκτη έδειξαν κάκωση στον δικέφαλο. Η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί την ερχόμενη βδομάδα. Ελπίζουμε να έχουμε θετικά και για τον Μπένα αφού τον τελευταίο καιρό η απόδοση του παίκτη ανεβαίνει και σε μερικά παιχνίδια φάνηκε σημαντικά η απουσία του.

Ο Ολιβέιρα, Καρυπίδης και Μπέκμαν αγωνίζονται με την εφηβική ομάδα στην προσπάθεια τους να βρούν τον ποδοσφαιρικό τους ρυθμό και να μπορούν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας πολύ σύντομα.

O Ευστάθιος Αλωνεύτης ταλαιπωρείτε απο κτύπημα στον τετρακέφαλο και θα είναι εκτός 18άδας στον αγώνα της ομάδας μας με την Σαλαμίνα.

Σημειώσατε ότι “Μετά απο αίτημα του ΑΠΟΕΛ ζητήθηκε απο την Ομοσπονδία του Βέλγιου το πιστοποιητικό του Ισραϊλινού David Biton” και ο παίκτης εγγράφηκε στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ομάδα μας και να αποδόσει το 101% των δυνατοτήτων του.

Like
Share
Tweet