Μέχρι εδώ! (video+δηλώσεις παικτών)

Δεν θα δεκτούμε να ξεφτιλιστούμε άλλο! Ως εδώ και μή παρέκει. Η βαλίτσα πήγε πολύ μακριά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΕΛ αυτό που είδαμε! Εκείνος που φταίει ας μήν λέει οτι είμασταν άτυχοι και να μας αδειάσει τη γωνιά! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΚΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ! Μπράβο στον κόσμο που ήταν πάλι δίπλα στην ομάδα!Όσοι αντέχετε δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Πιέρος Σωτηρίου: «Είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερα ομάδα του ομίλου. Δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ελπίζω να πεισμώσαμε στην συνέχεια και να καταφέρουμε να προκριθούμε καθώς το θέλουμε πολύ. Θέλουμε να προκριθούμε, θα προσπαθήσουμε, ξέραμε ότι η Άιντραχτ είναι μια πολύ καλή ομάδα, την αναλύσαμε, αλλά  δεν δώσαμε το 100%»

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: «Δεν έπρεπε να ήταν 1-0 το παιχνίδι στο ημίχρονο. Τι δεν πήγε καλά θα το δούμε στο βίντεο. Μπορούσαμε για περισσότερα πράγματα επιθετικά και στις αντεπιθέσεις. Είναι καλή ομάδα η Άιντρχατ όμως δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι δεχθήκαμε τρία γκολ στην έδρα μας. Θα πρέπει να απολογηθούμε στον κόσμο. Η ομάδα προσπαθεί όμως δεν μας βγαίνει»

Like
Share
Tweet