Νίκες παντού!

Με την ίδια εντεκάδα απο τον προηγούμενο αγώνα άρχισε το παιχνίδι με την σαλαμίνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς . Πολύ ενεργητικός ο Ατόρνο, ο οποίος προσπαθουσε συνέχεια για γκόλ το πρώτο ημίχρονο περισσότερο απο τα δεξιά. Ο Μπουντιμίρ, αν και λιγο αργός, είχε τη δική του ευκαιρία στο 15 αλλά το γκόλ μπήκε στο 27 με τον Μαντούκα να πασάρει στον Πίντο και να σκοράρει ο δεύτερος με σούτ. Δεύτερη ευκαιρία είχε πάλι ο Μπουντιμίρ στο 31 πάλι με τον Μαντούκα να πλασάρει αλλά δεν ήταν τυχερός για ακόμα μια φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την σαλαμίνα να κερδίζει έδαφος αφού ένα κακό ΑΠΟΕΛ για περίπου 20λεπτά άφησε κενά στο κέντρο και άφησε τον αντίπαλο να κάνει τις δικές του ενέργειες αφού τα λάθη μας ήταν πολλά. Με την αλλαγή του πολύ καλού Μαντούκα με τον Αλωνεύτη, αλλά και τον Μπουντιμίρ να φεύγει και τον Μπίδη να μπαίνει, η ομάδα αμέσως πήρε τα πάνω της. Ούτε έξι λεπτά μετά και ο Μπίδης έδωσε ασίστ στον Αλωνεύτη όπου ο δεύτερος σκόραρε. Πέντε λεπτά μετά ο Αλωνεύτης σκόραρε πάλι μετά απο ενέργεια του Μπίδη. Ιδιέταιρα ευχαριστημένοι και οι δύο πανηγύρισαν το γκόλ αφού το 0-3 πλέον ήταν ένα σκόρ ασφάλειας. Μήν ξεχνούμε τον Ατόρνο που προσπάθησε στα τελευταία λεπτά για γκόλ αλλα η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη αφου για δύο συνεχόμενες φορες στην ιδια φάση βρίκε το δοκάρι.

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε η ομάδα,  αν εξαιρέσουμε το διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο όπου κάναμε πολλά λάθη. Πήραμε τη νίκη και τους τρείς βαθμούς. Πήραμε το ζητούμενο και προχωρούμε ακάθεκτοι για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας, με την Αγία Νάπα στις 5 Νοεμβρίου η ώρα 19:00 στο γσπ. Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος θα ακολουθεί την ομάδα παντού όπως την ακολούθησε και στο αμμόχωστος. Πάντα εκεί! Πάντα δίπλα στην ομάδα!

Αξίζει φυσικά να αναφερθούμε και στη νίκη του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ που αντιμετώπισε την έθα. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τελείωσε υπέρ της ομάδας μας με 62-64, καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο Κεραυνός παιχνίδι το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή στο Στρόβολο.

Νίκη έκανε και η φουτσαλική ομάδα μας με 2-3 ενάντια του παρνασσού. Επόμενος αντίπαλος το Παραλίμνι, ο οποίος μας φιλοξενεί την ερχόμενη Πέμπτη στην έδρα του.

Νίκη έκανε και το ΑΠΟΕΛ της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αφού νίκησε τον παρνασσό με 3-0, εύκολα και με πολύ καλή εμφάνιση. Επόμενος αντίπαλος ο Άρης, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στην Λεμεσό την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:30.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα αθλήματα που παίζει η αρρώστια μας!

Νίκη παντού ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ σε όλα! 

 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

 

«Άλλοτε λέγαμε

Οι Έλληνες μάχονται σαν ήρωες.

 Τώρα θα λέμε

Οι ήρωες μάχονται σαν Έλληνες ».

Like
Share
Tweet