ΟΛΕ!!!! Ξανά πίσω στην λατρεία!!!

Αιώνες τελικά φαντάζει η ζωή μας χωρίς τα παιχνίδια του Θρύλου. Παρόλο όπου παρακολουθήσαμε τα περισσότερα παιχνίδια από οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο σε μια season, η αποχή για λίγους μήνες, μας φάνηκε αιώνας χωρίς την μεγάλη μας λατρεία.

Οι στόχοι της ομάδας μας είναι ξεκάθαροι για την καινούργια season (ομίλους , πρωτάθλημα και αν έχουμε τα ψυχικά αποθέματα γιατί όχι και κύπελλο). Ο μετρ του είδους Γιοβανοβιτς είδη ξεκαθάρισε και στα νέα πρόσωπα της ομάδας σε τη ομάδα ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν τί ακριβώς ζητά ο προπονητής τους εντός και εκτός  γηπέδου. Ο Ιβάν φαντάζει δύσκολο λοιπόν να μην αναζητήσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι για να αποβάλει μερικό στρες από τους ποδοσφαιριστές μας για την καλή συνέχεια στο Europa League.

Από πλευράς τώρα των πάντα απαιτητικών υποστηριχτών αυτής της ομάδας, ο στόχος είναι να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως ομάδας και διοργάνωσης όπου συμμετέχει ο ΑΠΟΕΛ. Εξάλλου το πόσο απαιτητικοί είμαστε θα το εκδηλώσουμε την Πέμπτη με τις φωνές και όλο το κλίμα που θα επικρατεό στο GSP stadium (όπως το αποκαλούν και τα ξένα ΜΜΕ) έτσι και αλλιώς στον καναπέ εμείς μάθαμε να βλέπουμε μόνο παιχνίδια του Euro ή για να κατασκοπεύουμε τους επόμενους μας αντιπάλους στην Ευρώπη .

Την Πέμπτη 19/7/2012 λοιπόν θα είναι και επίσημα ο πρώτος αγώνας μας και όπως είναι κοινός γνωστών “η αρχή είναι το ήμισυ του παντός” ομάδα και κερκίδα πρέπει να δείξουν της άγριες διαθέσεις τους  και ευελπιστούμε να έχουμε επιτυχίες όπως οι περσινές και ακόμη περισσότερες !!!

Θρύλε κάνε μας την τρίχα κάγκελο όπως πέρσι

Mr. Tycoon

Like
Share
Tweet