Πόσο περιμένουμε…

…αυτό το Σάββατο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Απο την αρχή του φετινού πρωταθλήματος είδαμε θαύματα και πράγματα με την συγκεκριμένη ομαδούλα και τον κάκο της. Δεν μας ενδιαφέρει γενικά τι κάνει αλλά απο τη στιγμή που υπάρχει αντίκτυπος για ότι κάνει σε εμας τότε ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ακριβά. Τα 1250 εισιτήρια που τους δίνουμε ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ τους είναι. Τα 450 που θα μας δώσουν;; αυτό θα το συζητήσουμε σε 1 γύρο απο τώρα γιατί άλλα θέλουν και άλλα θα έρθουν.

Να περιμένετε πολύ άσχημη αντιμετώπιση απο τους διαιτητές, άραγε ποιοί θα έχουν τα «κότσια» να έρθουν να διαιτητεύσουν τον αγώνα;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες, ο κόσμος και οι Διοίκηση ξέρουν τί συμβαίνει στο παρασκήνιο (και ναι λίγοι αντιδρούν σε αυτό κ.Πρόεδρε). Δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ διαθετιμένος να χάσει απο αυτές τις κοτούλες που νομίζουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα φέτος.

Η προπώληση των εισιτηρίων μέχρι τώρα κινείτε με γρήγορους ρυθμούς και αυτό ειναι θετικότατο!!! Το πρώτο απόγευμα (online προπώληση) πωλήθηκαν 1500 και μέχρι χθές ήταν περισσότερα απο 3000 εισιτήρια “κομμένα”. Έχουμε 7500 εισιτήρια διαρκείας και 3000 μέχρι τώρα, γύρω στις 11000 ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΕΛίστες να έρχονται στο γήπεδο… και ακόμα η μέρα είναι Τετάρτη.

ΘΑ έρθουμε ΚΑΙ θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet