Τελική ευθεία…

μεταγραφέςΤην ερχόμενη Παρασκευή όλοι οι παίκτες της ομάδας μας επιστρέφουν στον Αρχάγγελο και αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ήδη προπονούνται τις τελευταίες ημέρες οι Αλωνεύτης, Εφραίμ, Αντωνιάδης και Κακά. Στις 27 Ιουνίου θα είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας. Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι ανοικτή για τον κόσμο, οπόταν θα αναμένουμε σχετική ανακοίνωση για το συγκεκριμένο. Στην τελική ευθεία είναι το θέμα Ντε Βινσέντι αλλά και όλα όσα αφορούν τη μεταγραφολογία…

Όσο πλησιάζει η έναρξη της περιόδου, η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειες της για τη στελέχωση του ρόστερ με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην Ευρωπαϊκή πρόκληση του Champions League. Οι πιθανότητες μας για είσοδο στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι πολλές όπως πάρα πολλά είναι και τα χρήματα που θα πάρουμε απο την είσοδό μας. Γι’αυτόν το λόγο αναφέραμε οτι θα ήταν σωστό, κατα την προσωπική μας άποψη, να γίνει η υπέρβαση για απόκτηση του Ντε Βινσέντι. Φυσικά οι μέρες περνούν και όσο περνούν και δεν έχουμε επίσημη απάντηση απο Ολυμπιακό Πειραιώς πιθανώς να στραφούμε σε εναλλαχτικές λύσεις (φημολογίες λένε για τον Εμιλιάνο Βέκιο – 25χρόνων απο Αργεντινή), μην ξεχνάτε οτι σε ένα περίπου μήνα ο ΑΠΟΕΛ μας θα δώσει τον πρώτο του αγώνα για τα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου του CL. Δεν είμαστε σε θέση να περιμένουμε για πολύ, μιας και στη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει στο ρόστερ μας ποδοσφαιριστής με αυτά τα χαρίσματα και χαρακτηριστικά.

Ακόμα μια σημαντική εκκρεμότητα είναι η απόκτηση επιθετικού, αφού ήδη εδώ και καιρό ξέρουμε οτι υπάρχουν σηζητήσεις για αποχώρηση του Σέζαν Σαντίν. Σημειώστε οτι υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσουμε και αμυντικό. Ο επιθετικός που χρειαζόμαστε πρέπει να είναι βασικός και φυσικά να είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην κορυφή. Το ότι θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη είναι πρόκληση για πολλούς παίκτες και οι καταστάσεις στη μεταγραφολογία γίνονται ώς ένα σημείο πιο εύκολες για την ομάδα μας. Ο Τζιμπούρ είναι για την ώρα η πιο καλή επιλογή από αυτές που έχει ενώπιον του ο προπονητής μας. Δεν έχουμε νεότερα ούτε απο αυτόν όμως κάτι που μας δείχνει οτι μάλλον δεν προχωρά η απόκτηση του αφού δεν εξασφάλισε κάν την ελευθέρα του. Όμως, όσο καθυστερεί να κλείσει, η τεχνική ηγεσία και η επιτροπή προγραμματισμού εξετάζουν επί καθημερινής βάσης νέα ονόματα επιθετικών που προτείνονται από διάφορους μάνατζερς και θα προχωρήσει κάποια μεταγγραφή.

Είμαστε στην τελική ευθεία..

Ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος ανυπομονεί για νέους παίκτες.

Υπομονή και …. τα καλύτερα έρχονται…!

Like
Share
Tweet