Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άμυνα, συνοχή, λάθη και ομίλους

Η ομαδα μας, κατάφερε να προκριθεί στα play offs του Europa League, όπου θα αγωνιστεί αυτή την Πέμπτη 01/10/2020, εκτός έδρας με την Σλοβαν Λιπερεκ στην Τσεχοσλοβακία, αλλά μας προβλημάτισε αρκετά. Με νικη πρόκριση, η ομαδα μας, θα πει στους ομίλους του Europa League, που είναι ένας από τους φετινούς μας στόχους.

Για να μπούμε όμως στους ομίλους πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα μας, την συνοχή μας, την νοοτροπία μας και τα παιδιαρίστικα λάθη μας μέσα στο παιχνίδι.

Ειδικά η άμυνα μας, πρέπει επιτέλους να σταθεροποιηθεί, γιατί δυστυχώς, είμαστε σαν ξέφρενο αμπέλι. Με το παραμικρή πίεση που μας βάζουν, αποσυντονιζόμαστε και η μπάλα είναι μες τα δίκτια μας. Αυτή η κατάσταση είναι τραγική. Η άμυνα μας, με τους σωστούς ποδοσφαιριστές, για να μην ονοματίζουμε, πρέπει να ξεκινήσεις να γίνετε γρανίτης.

Είναι αδιανόητο, ο προπονητής μας, κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, να ήταν σαν ποδοσφαιριστής, ο κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ και επι καιρό του, μόνο με αίτηση έμπαιναν στην άμυνα μας και τώρα που είναι προπονητής του ΑΠΟΕΛ, να δέχεται να έχει τέτοια χάλια η άμυνα του. Πρέπει να κάνει κάτι ΧΘΕΣ!!!!

Το πρόσωπο που είδαμε, από το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας μας, μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, δεν θέλουμε να το ξαναδούμε. Η μεγάλη πτώσεις της αγωνιστικής αποδόσεις της ομάδας μας, από το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο, κανένας δεν μπορει να το εξηγήσει ούτε καν να το δικαιολογήσει.

Η μέσο – επιθετική μας λειτουργία έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά πρέπει να είμαστε ποιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί και να μετατρέπουμε τις ευκαιρίες μας, σε γκολ, για να τελειώνουμε το αντίπαλο, το συντομότερο. Να μας φεύγει και το άγχος αμυντικά!!!!

Ο τερματοφύλακας, Μικελ Σιλβα, που ήταν ο σωτήρας μας στην διαδικασία των πέναλτι, έσωσε την ομαδα μας, από τον αποκλεισμό, αλλά περισσότερο έσωσε και τον εαυτό του, γιατί εάν δεν προκρινόμασταν, κατά τα ψέματα, όλα τα φώτα θα επέτυχαν επάνω του, να τον φάνε. Κάνει κτυπητά λάθη , που δεν είναι επίπεδου πρωταθλητισμού. Είναι σαν να επιστρέψαμε στον καιρό που έπαιζε ο προπονητής του!!!!

Επίσης κ. Ουζουνίδη, από την στιγμή που αποφάσισες ότι δεν θα πάρεις αριστερό μπακ, μέγα λάθος σου, ρίξε μια ματιά στην ομάδας μας Κ19 και δοκίμασε τον ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ αριστερό μας μπακ. Με αυτούς που έχουμε, εξαίρουμε το Γουιλερ, δεν μπορούν να παίξουν. Δείξε εμπιστοσύνη στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, περισσότερο από ότι δείχνει στις άλλες!!!

Είπαμε να δώσουμε χρόνο στην ομαδα μας, γιατί ήρθαν νέοι ποδοσφαιριστές και πρέπει να προσαρμοστούν. Αυτό το δεχόμαστε και το στηρίζουμε. Αυτό που δεν στηρίζουμε, είναι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω. Μόνο μπροστά θέλουμε να πηγαίνουμε. Τα πισωγυρίσματα δεν τα θέλουμε καθόλου.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Υ.Γ. Κύριε Ουζουνίδη, δεν φταίει ο Σατσιας. Ξανασκέψου το.

Like
Share
Tweet