Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βάζουμε τελεία, προχωράμε

324e33a5a34abbb52193f91fb5dab04b_LΤο αρνητικό τέλος της υπόθεσης του Ντε Βινσέντι βάζει το ΑΠΟΕΛ στη διαδικασία επαφών με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του και μάλιστα άμεσα, όπως ανέφερε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λευκωσίας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Εμείς βάζουμε πλέον μία τελεία. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτούμε περαιτέρω, θα πρέπει να προχωρήσουμε. Ήδη είχε γίνει υπέρβαση. Προχωράμε στην επόμενη σελίδα και πλέον μπαίνουμε σε διεργασίες και διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να τον έχει ο προπονητής στη διάθεσή του μέχρι τις 2 Ιουλίου» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που είχαν αξιολογηθεί και με αυτούς προχωρεί η επιτροπή προγραμματισμού. Αν κάποιος αναλογιστεί πως θα είχε πολύ μεγάλο οικονομικό κόστος μεταξύ συμφωνίας ΑΠΟΕΛ, Ντε Βινσέντι και Ολυμπιακού, μπορεί να αποκτηθεί εξίσου ποιοτικός ή και καλύτερος παίκτης με λιγότερα χρήματα».

Συνάμα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση Τζιμπούρ, τονίζοντας πως έχει δοθεί συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο στον παίκτη για να δώσει την απάντησή του. « Οποδοσφαιριστής γνωρίζει την πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Δεσμεύεται όμως με συμβόλαιο με τη Νόττιγχαμ Φόρεστ. Έχει συγκεκριμένο χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Ευχόμαστε να είναι μέσα στο πλαίσιο που επιθυμούμε για να συνεχίσει ο προγραμματισμός της ομάδας».

Για Σαντίν: «Είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του. Μέχρι αύριο θα ολοκληρωθεί το θέμα».

Για Μάριο Ηλία: «Δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση».

Για τις υπογραφές με το Δώνη: «Έγινε συνάντηση της επιτροπής προγραμματισμού με τον προπονητή, ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος και μόλις έχουν υπογραφτεί τα συμβόλαια».

Για την αυριανή επίσημη πρώτη: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει, να δώσει το δικό του στίγμα και να καλωσορίσει τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».

Για τα διαρκείας: «Θα λέγαμε ότι οι ρυθμοί είναι μεγαλύτεροι σε σχέση με την πρώτη βδομάδα. Έχουν ανέβει οι αριθμοί. Την πρώτη του μήνα θα επισκεφτεί συνεργείο τη Λεμεσό για ανανέωση διαρκείας. Το ίδιο θα ισχύσει στις 2 Ιουλίου για τη Λάρνακα».

Πηγή

Like
Share
Tweet