Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εκτός έδρας εισιτήρια

Μια μεγάλη αδικία που γίνετε προς του οπαδούς και φιλάθλους της ομάδας μας, είναι το θέμα με τα εκτός έδρας εισιτήρια.

Οι ομαδούλες, εκτός Λευκωσίας, εξαιρούμε το Άρη, πατάνε πάνω στον κανονισμό του 10% της χωρητικότητας του κ@λ@ γηπέδου τους και μας δίνουν λιγότερο από 800 εισιτήρια, με αποτέλεσμα χιλιάδες ΑΠΟΕΛιστες να μην μπορούν να πάνε στο γήπεδο.

Βλέπετε, τρέμουν μόνο στην ιδέα, ότι θα είμαστε απέναντι τους και θα τους εκ μηδενίσουμε με το τεράστιο πάθος μας και με τα τραγούδια μας. Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν στα ίσια και βρίσκουν τρόπους από το να μας απαγορεύσουν να πηγαίνουμε.

Από ότι βλέπουμε, η πολιτεία, τους βοηθάει σ ’αυτό το θέμα, κάνοντας τους μικρά γήπεδα, και με πιο μικρή την εξέδρα των φιλοξενούμενων, βλέπε Αρένα Λεμεσού που θα παίρνουμε λιγότερα εισιτήρια από ότι παίρναμε στο Τσιρειο!!!

Το γνωρίζουμε ότι στο θέμα αυτό, τα χέρια της διοίκηση μας, είναι δεμένα και δεν μπορει να κάνει κάτι, αλλά εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την διοίκηση μας, να βρει τον τρόπο που να μην τους δίνουμε ούτε εμείς όσα εισιτήρια δικαιούνται όταν έρχονται στο Γ.Σ.Π.

Δεν ξέρουμε πως θα τον βρει αυτό τον τρόπο, αλλά πρέπει να τον βρει. Αυτή η κατάσταση / αδικία δεν μπορει να συνεχιστεί πλέων. Πρέπει να βρει τον τρόπο.

Οι ποδοσφαιριστές μας, αγωνίζονται εκτός έδρας, χωρίς την συμπαράστασή των χιλιάδων οπαδών και φιλάθλων μας και αυτό δεν τους βοηθάει καθόλου. Δεν μπορούν οι ποδοσφαιριστές μας, να αγωνίζονται μόνοι τους, από την στιγμή που υπάρχει η θέληση από χιλιάδες ΑΠΟΕΛιστες να βρίσκονται δίπλα τους.

Αυτό που θα πω, μπορει να είναι άδικο προς πολλούς ΑΠΟΕΛιστες, αλλά εγώ πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος, αυτών τον λίγων εισιτηρίων, πρέπει να δίνετε προς τους Πορτοκαλί, για να κάνουν όσο μπορούν πιο καυτή την ατμόσφαιρα γίνετε για να μην νιώθουν ότι παλεύουν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές μας.

Γνωρίζουμε όλοι μας, ότι οι Πορτοκαλί κάνουν τεράστια διαφορά με την παρουσία τους και είναι αυτοί που μπορούν να δώσουν την έξτρα ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Για εμάς τους ΑΠΟΕΛιστες, το ζητούμε είναι να κερδίζει η ομαδα μας και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αυτό είναι το μοναδικό μας ζητούμε.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ

ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Hitman

Like
Share
Tweet