Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Περι διαιτησίας το ανάγνωσμαν…

Αρχικά, θέλω να ξεκαθαρίσω πως όλα τα πιο κάτω, είναι σκέψεις ενός αδελφού ΑΠΟΕΛίστα, που θέλει να μοιραστεί σε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μέσο της σελίδας μας.

Δεν θέλω να κατηγορήσω παίχτες, προπονητική ομάδα ή την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ναι, σήμερα, για κάποιο λόγο δεν κατεβήκαμε γήπεδο, σχεδόν για 50 λεπτά. Πολλά τα λάθη απο τους παίκτες μας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δουλέψει ο προπονητής μας στην διακοπή. Χρειάζεται οι παίκτες κλειδιά να μπορούν να δώσουν την πάσα και με κλειστά μάτια στον συμπαίκτη τους, για να μπορέσουμε να κάνουμε επικίνδυνες επιθέσεις και επικίνδυνα σούτ στα αντίπαλα δίκτυα.

Αυτό όμως που παρατήρησα περισσότερο την φετινή περίοδο είναι το πόσο «ίσα» γίνεται η χρήση του VAR σε φάσεις της ομάδας μας. Έχασα το μέτρημα, πόσες φορές χρειάστηκε να επέμβει η εν λόγω τεχνολογία κατά της ομάδας μας.

Σήμερα όμως, το ποτήρι ξεχείλισε. Μήπως η διοίκηση θα πρέπει να ασκήσει ΒΕΤΟ στον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών στα παιχνίδια μας; Το έκανα και το κάνουν οι αντίπαλοι μας και τους λένε εντάξει στην ΚΟΠ.

Μπορεί αυτό να γίνεται γιατί το ΑΠΟΕΛ μας απο θεατής έγινε πρωταγωνιστής και κυνηγά όχι μόνο τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και αυτον του κυπέλλου. Ξεκίνησαν να νιώθουν την ανάσα μας στο σβέρκο τους και προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να μας λυγίσουν.

Εδώ δεν κατάφερε να μας λυγίσει η Λυόν, η Πόρτο, η Ζενίτ, ο Ολυμπιακός, η Μπιλμπάο και άλλες τόσες ομάδες απο το εξωτερικό, θα αφήσουμε τις δήθεν ομάδες του δήθεν κυπριακού πρωταθλήματος να το κάνουν; ΟΧΙ!!

Οι παίκτες προσπαθούν, είναι καιρός και εμείς που πηγαίνουμε γήπεδο για να βοηθήσουμε να το πράξουμε. Όσο κρατάει ο αγώνας θα πρέπει να ακούγονται τα συνθήματα μας μέχρι το φεγγάρι. Κάποτε τα ξένα ΜΜΕ, έγραφαν διθύραμβους για εμάς τους πορτοκαλί. Καιρό να το κάνουν και τα κυπριακά.

Διοίκηση, κάντε τα αδύνατα δυνατά, να σταματήσει αυτό το σφυροκόπημα απο την κοπ και την διαιτησία.

Παίκτες και προπονητική ομάδα, ξεκινάτε να μασάτε σίδερα και να διαλύεται όποιαν ομάδα βρεθεί στο δρόμο μας προς την επανενθρόνιση μας.

Ανα το παγκύπριο ΑΠΟΕΛίστες, βοηθάτε την ομάδα να μας δώσει την χαρά που περιμένουμε εδώ και 2 χρόνια.

Υ.Γ.: ΤΖΊΝΟ ΠΟΥ ΦΟΑΣΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΤΕ. Το θηρίο ξύπνησε και η ζεστή ανάσα του σας έκανε να φοβάστε και να κάνετε δηλώσεις κατά μας. Έχει ακόμη 21 βαθμούς και είναι φανερό πως τις περισσότερες δυνάμεις τις έχουμε εμείς. Ξεκινάτε να βάλλετε 5G στα ερμάρια, γιατί δεν θα αντέχετε να βλέπετε το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ σε όλη την Κύπρο.

Και ναι, δεν είμαι ονειροπόλος, αλλά ούτε πιστεύω σε παραμύθια. Είμαι απο κούνια ΑΠΟΕΛίστας και βλέπω οτι φέτος, πάμε για το 29ο και βάζουμε πλώρη για το 3ο αστέρι.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet