3η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ Vs αεκ (Δευτέρα, 23 Σεπ, ώρα:19:00)

AEK-LarnacaΈχουμε φτάσει στην 3η αγωνιστική για το φετινό πρωτάθλημα. Αύριο η ομάδα και ο προπονητής καλούντε να οργανωθούν και να εμφανιστούν στο γήπεδο ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ! Ο κόσμος μπούχτισε με τα τελευταία γεγονότα. Ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει την ομάδα του να υποφέρει

Ο κόσμος δεν αντέχει να βλέπει την ομάδα να μην μπορεί να κινηθεί στο γήπεδο και να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αντιπάλων για να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει. Απαιτούμε ο Σέρτζιο να οργανώσει την ομάδα έτσι ώστε να αποδόσει στο μέγιστο. Απαιτούμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο την Δευτέρα. Θα είμαστε δώ να γράφουμε το ίδιο ΚΑΘΕ φορά μέχρι που να δούμε ότι τα λάθη της ομάδας διορθωθήκαν και είναι όλα καλά και άγια. Επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ καλά δεν είναι ας σοβαρευτούμε και να δικαιώσουμε τον κόσμο ο οποίος ακολουθά την ομάδα ΠΑΝΤΟΥ!

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ας πάμε να υποστηρίξουμε την ομάδα. Δεν μπορούμε δίχως το ΑΠΟΕΛ μας γιατί νοιαζόμαστε και πονούμε, αγαπούμε και στηρίζουμε αυτή την ομάδα και στα πάνω της και στα κάτω της!

πεζο πο πεζο πο πεζοπορικεεεε!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet