ΑΠΟΕΛ-εθνικός (Σάββατο, 15/3, 16:00)

43b90f5144a82960337e80150bd63181Ετοιμαζόμαστε αύριο να κάνουμε το 9χ9. Παρα τις όλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, κάρτες και τραυματισμούς, η νίκη είναι μονόδρομος χωρίς να απαιτείται απο την ομάδα καλή παρουσία. Η απουσία του τιμωρημένου Νούνο Μοράις, αλλά και αυτή του Βινίσιους ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της Δευτέρας, αναγκάζει τον προπονητή να διαφοροποιήσει εντελώς το πλάνο του και να παρατάξει την ομάδα του με νέο δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Ο σίγουρος για τη μεσαία γραμμή είναι ο Κώστας Αρτυματάς, ο οποίος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού. Ποιός θα είναι όμως ο παρτενέρ του;…

Οι επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής μας είναι η χρησιμοποίηση του Αμορίν σε ρόλο ανασταλτικού μέσου, κάτι που δεν συνηθίζει να γίνεται και αυτό σίγουρα προκαλεί πονοκεφάλους στον προπονητή αφου θα παρουσιάσει την ομάδα στο γήπεδο με ένα πλάνο που δεν έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί.

Ο Ατόρνο δεν κατάφερε να βγάλει την χθεσινή προπονηση αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από θλάση. Σήμερα  θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης του και θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό ο χρόνος ο οποίος θα τον αφήσει στον πάγκο.
Απο τον αυριανό αγώνα θα απουσιάζει και ο Ντε Βινσέντι οπόταν ο Δώνης ίσως να παρουσιάσει τον Σαντίν στην κορυφή, ο οποίος αναμένεται να πάρει φόρα για πολλά γκόλ αφού πλέον έχει βρεί τον δρόμο στα δίχτυα.
Εμείς οι οπαδοί θα κάνουμε το καθήκον μας για ακόμα μια αγωνιστική. Θα παρουσιαστούμε στις κερκίδες και θα σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη κάνοντας το 9χ9! ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ! ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!

Like
Share
Tweet