Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Θεός να το κάνει αιώνιο!!!

Αύριο λένε ότι θα διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπι. Μα για ποιό αιώνιο ντέρμπι λέτε; Εάν είναι δυνατόν, μετά από τόσες συνεχόμενες ήττες της αντιπάλου μας, από την ομάδα μας, να λέγεται ακόμη το ντέρμπι των αιωνίων!!!!

Ήταν ντέρμπι αυτά τα παιχνίδια όταν ήμουν εγώ μικρός, δηλαδή πριν δυο δεκαετίες. Εκείνο τον καιρό ήταν πραγματικά ντέρμπι με τα όλα του, με ένθερμο φίλαθλο κόσμο να κατακλύζει όλες τις θέσεις του γηπέδου. Τότε ήταν ΤΟ ντέρμπι, που το χαιρόταν όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας. Τώρα, όπως τα έχουν κάνει οι ‘ΚΟΠριτες’ είναι ένα παιχνίδι γειτονίας, που όλος ο κόσμος που θα παρευρεθεί στο γήπεδο μπορεί να χωρέσει σε ένα από τα πέταλα του Γ.Σ.Π.

Το ντέρμπι αυτό, το περιμέναμε πως και πως, από βδομάδες προηγούμενως, με σασπένς και πηγαδάκια μεταξύ των αντίπαλων φιλάθλων, μέσα από πιρακτίρικες καταστάσεις. Τώρα το ντέρμπι θα διεξαχθεί ημέρα Τέταρτη η ώρα 19:00 και κανείς δεν σκοτίζεται να πάει, γιατί πρώτα από όλα δεν θα έχει ποδοσφαιρική γιορτινή ατμόσφαιρα. Γήπεδα, σαν άδειες εκκλησίες, οπού μπορείς να ακούς τις φωνές των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. Έτσι το έχουν καταντήσει οι χαζοχαρούμενοι της ομοσπονδίας μας.

Επίσης φέτος, ακόμη ένα αρνητικό χαρακτηριστικό που θα έχει το ντέρμπι, είναι η άσχημη ποδοσφαιρική κατάσταση που έχουν και οι δυο ομάδες. Είναι στα μαύρα τους τα χάλια και αυτό απωθεί ακόμη περισσότερο τον φίλαθλο κόσμο, που αντί να δώσει €15 ( άκουσον άκουσον ) να έρθει στο γήπεδο, προτιμά να πάει σε μια μπυραρία με την παρέα του, για να το παρακολουθήσει για να μην τον ‘κλέψει’ η καντίνα του γηπέδου και όπως επίσης να μην πάθουν κανένα εγκεφαλικό με το θέαμα που θα βλέπουν.

Όλα αυτά και πολλά άλλα, συμβάλουν στο να μην λέγεται ντέρμπι αιωνίων, αλλά ένα συνηθισμένο παιχνίδι. Ας τα δουν όλα αυτά οι αρμόδιοι της ΚΟΠ και των ομάδων και ας αποφασίσουν όλοι τί θέλουν. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι το προϊόν Κυπριακό ποδόσφαιρο, θα κλείσει όπως έκλεισαν οι τράπεζες και πολύς κόσμος θα μείνει χωρίς δουλειά και ο ποδοσφαιρόφιλος χωρίς ομάδα.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Hitman

Like
Share
Tweet