Αφοσιωμένοι στο στόχο τους!!!

Όπως έδειχναν τα πράγματα εδώ και αρκετές εβδομάδες, η κούρσα για τον τίτλο θα είναι μεταξύ ενός καθαρόαιμου άλογου και μιας ‘ποσσιστομένης’ φοράδας. Όλοι οι υπόλοιποι, τα έχουν με το καθαρόαιμο άλογο, που πάντα στο τέλος κερδίζει την κούρσα του τίτλου και φέτος είπαν να βοηθήσουν την ‘καταφατσελομένης’ φοράδα, να κερδίσει την κούρσα.

Έχουν όλοι τώρα αφοσιωθεί στον μοναδικό τους στόχο, που είναι…το καθαρόαιμο άλογο να χάσει την κούρσα με κάθε θυσία. Έχουν ίδρυση ‘κόμμα’ με την ονομασία ‘Θέλουμε την Αλλαγή’.

Όλοι αυτοί οι κομπάρσοι, κάνουν συσκέψεις, κάνουν συνεδρίες, αλλάζουν καταστατικά, αγοράζουν όπλα, στρατιώτες και ότι άλλο χρειαστεί για να επιτύχουν τον σκοπό τους. Το έχουν βάλει σαν όρκο ζωής, να τερματίσουν την σερί κατακτήσεων πρωταθλημάτων, της ομάδας μας. Δεν έχουν αφήσει πέτρα, που να μην είναι αποκάτω. Δεν έχουν αφήσει χλωρό κλαδί στην θέση του, αλλά ούτε ντρέπονται και ούτε νοιάζονται που εκτίθενται συνεχώς.

Το καθαρόαιμο άλογο όμως, ξέρει πως θα τους αντιμετωπίσει και τι πρέπει να κάνει για όλους αυτούς τους βόρτους/Λοατ, που τα έχουν βάλει με λάθος ανθρώπους. Ήδη κάποιες ομάδες του κόμματος, έχουν ξεκινήσει να καταρρέουν και ακολουθούν και κάποιες άλλες. Είναι θέμα χρόνου, να ξεσπάσουν σε εμφύλιο πόλεμο κάποιες ομαδούλες, από τους χειρισμούς που κάνουν, κάποια από τα μέλη των συμβουλίων τους, εν άγνοια τους.

Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, να αντέξουμε σε όλες αυτές τις προκλήσεις και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Να σηκώνουμε ψηλά το τρόπαιο του πρωταθλητή, πάνω στον εξώστη.

Μείνετε όλοι κοντά στην ομάδα μας, στους ποδοσφαιριστές μας και να δώσουμε όλοι μαζί αυτή την μάχη του πρωταθλήματος μέχρι να τα κατακτήσουμε. Όλοι μας, έχουμε υποχρεώσει να πηγαίνουμε στο γήπεδο, να δίνουμε το παλμό που απαιτείτε, για μια ομάδα σαν το ΑΠΟΕΛ και οι άλλοι θα τερματίσουν όπως πάντα δεύτερη και καταϊδρωμένοι.

Αύριο η ομάδα μας, δίνει ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, ενάντια στο αεκακι, η ώρα 16:00 και η νίκη είναι επιτακτική. Όλοι οι δρόμοι πρέπει να οδηγούν στο Γ.Σ.Π. για να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας, να νικήσουν την κούραση και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Το σύνθημα μας, ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ πρέπει να ηχήσει όσο πιο δυνατά μπορούμε για να το καταλάβουν όλοι τους, ότι το ΑΠΟΕΛ θα γράψει Ι6ΣΤΟΡΙΑ και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet