Ανακουφιστήκαν και συνεχίζουν τον ύπνο!!!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ΑΠΟΕΛ vs ομόνοια, οι γνωστοί προπαγανδιστές ξεκίνησαν τα δικά τους, μιας και ήρθαν προετοιμασμένοι, με χρονολογημένα περιστατικά, έτοιμοί να τους αρπάξουν την ευκαιρία και να ξεκινήσουν να παπαγαλίζουν, μόνο αυτό πουν τους συνεφέρει.

Λένε ότι ακύρωσε κανονικό τέρμα του ποδοσφαιριστής τους και ο φακός δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν τους το ακύρωσε και ότι το τέρμα μέτρησε και έγινε το 2-1. Είδε κάποιος ότι ακύρωσε το τέρμα της ομόνοια, που προήλθε από κεφαλιά off site ;

Για την άλλη φάση που λένε, τα παπαγαλάκια της χοχο, ήταν μια αντεπίθεση τους, περίπου στο κέντρο του γηπέδου, που μπορεί κακός να δόθηκε off site, αλλά ο επόπτης σήκωσε την σημαία του μόλις έπιασε την μπάλα ο ποδοσφαιριστής τους, και οι ποδοσφαιριστές μας σταματήσαν.

Είναι ακριβώς η ίδια φάση με τον δικό μας ποδοσφαιριστή, Σαλαι, που κακώς δόθηκε για off site που στην συνέχεια πάσαρε στον Ντεαλατορε και σημείωσε το 3-0 και το τέρμα μας ακυρώθηκε ως μη γενόμενη φάση.

Αλλά το Αντρικουη, ο γνωστός κλαμένος, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επόπτη, που του έδωσε την ευκαιρία, να κρύψει όλα τα προβλήματα της ομάδας τους πίσω από μια φάση στο κέντρο του γηπέδου. Ήταν μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση γι’ αυτόν, γιατί είχε κάνεις και το homework του από την ημέρα ορισμού των διαιτητών και έδειξε πόσο μελετηρό παιδάκι είναι.

Όλα τα υπόλοιπα άλλα ερίφια, τον ακολουθάνε κατά πόδας και όλοι τώρα πιστεύουν ότι ο λόγος που δεν κέρδισαν το ΑΠΟΕΛ για ακόμη ένα παιχνίδι είναι η διαιτησία. Εμείς, μέτα αυτή την εξέλιξη, χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο γιατί θα συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, όσο εμείς θα απολαμβάνουμε το νέκταρ των επιτυχιών μας.

Να σας πούμε και κάτι που θα σας πονέσει ακόμη πιο πολύ, μπορούσαμε να σας βάλαμε περισσότερα γκολ, αλλά σας λυπηθήκαμε!!!

ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ Ν ’ΕΧΕΤΕ

Hitman

Like
Share
Tweet