Απλά γελάμε

MVV1191-1024x579Μετά από τις κωμωδίες που είδαμε περί διαιτησίας στον αγώνα του Σαββάτου, συζητούσαμε γελώντας περισσότερο θα έλεγα, με την παρέα στο γήπεδο τι είχε μείνει να δούμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Το έμμεσο έμεινε να γίνει μάλλον! Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα τα είδαμε από τους ανίκανους με τα μαύρα. Δηλαδή γενικά ομιλώντας, ακόμα πόσο θα μας κτυπάτε έτσι;…

Αλλά επειδή δεν είμαστε απο εκείνους που κλαίνε αλλά απο εκείνους που γελάνε με ότι κάνετε, απλά να σας πούμε οτι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει (εκείνοι όμως που πρέπει…ας κάνουν κάτι για αυτό) κτυπάτε όσο θέλετε, εμείς πάλι θα παλέψουμε για να βγούμε νικητές και αυτή τη ποδοσφαιρική χρονιά! Δεν τρώμε κουτόχορτο και σίγουρα ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ…απλά για να ξέρετε!

Το έγραψα και ξανά και θα το ξαναγράψω. Το τρένο ξεκίνησε και θα διαλύσει ότι βρει στο πέρας του. Δεν θα σταματήσει για κανέναν και τίποτα. Ήδη οι άλλοι δεν κράτησαν την διαφορά μεταξύ μας και λύγισαν, σκόνταψαν και έπεται ακόμα συνέχεια. Έτσι είναι! Η πρώτη θέση δεν είναι για όλους… πόσο μάλλον για εκείνους που δεν είναι ΑΠΟΕΛ.

ΚΤΥΠΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ!

 

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet