Ήταν ΑΠΟΕΛ…συνέχεια. (Στιγμιότυπα)

Μετά από αρκετό καιρό, η ομάδα μας, ήταν ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν ακόμη αρκετά που πρέπει να γίνουν, για να μπούμε σε τροχαία κατάκτησης του τίτλου. Ο προπονητής μας, παράταξε την ομαδα μας, με ένα πιο ορθόδοξο σύστημα, συγνώμη σχηματισμό, και οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν.

Είχαμε διάθεση, σε πάρα πολλά διαστήματα του παιχνιδιού. Είδαμε, ένα φρέσκο Ντε Βινσεντι, που μπορεί να ηγηθεί και ένα ανανεωμένο Τάμαρι, που έδωσε ζωντάνια στην επιθετική μας γραμμή. Αυτοί οι δυο μαζί, μπορούν να κάνουν μαγικά και να παρασύρουν όλους τους ποδοσφαιριστές μας, σε τρελό ρυθμό.

Φορτσάρουμε την καλύτερη περίοδο και ευχόμαστε να συνεχίσουμε με αυτό το τέμπο, γιατί τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Την Πέμπτη έχουν, το κρισιμότατο παιχνίδι για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του Europa League. Πρέπει να πάρουμε την νίκη, και να κερδίσει η Σεβίλλη για να προκριθούμε στους 32 του Europa, για δεύτερη φορά στην ιστορία μας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας, ότι δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και θα πάρουμε την νίκη, μέσα στο Λουξεμβούργο, και να πάμε φορτσάτοι την Δευτερά για ακόμη μια νίκη, επι της πρώην αιώνιας!!!

Like
Share
Tweet