ΑΠΟΕΛ vs Real

apoelvsrealΑνήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, το ΑΠΟΕΛ καλείται να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στην ιστορία του, την μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης. Ιδιαίτερες συστάσεις για την Ρεάλ, ασφαλώς και δεν χρειάζονται. Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων, αν όχι την κορυφαία ομάδα του πλανήτη. Οι ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου των ομάδων, δεν επηρεάζονται ούτε από έδρες, ούτε από πιθανούς τραυματισμούς. Ο σεβασμός ολόκληρου του οικοδομήματος της ομάδας μας προς την Ισπανική ομάδα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Άλλο όμως ο σεβασμός και άλλο ο φόβος!

Γι’ αυτό τον λόγο, το ΑΠΟΕΛ μας θα πρέπει να φορέσει ( ξανά ) το καλό του Ευρωπαϊκό κοστούμι και να παρουσιαστεί στο ΓΣΠ όπως αρμόζει στην τεράστια ιστορία του! Η οποιαδήποτε βαθμολογική επιτυχία απέναντι στην Ρεάλ, θα προσθέσει πολύ περισσότερα πράγματα στο ΑΠΟΕΛ πέραν του οικονομικού. Ο ΑΠΟΕΛίστας την Τρίτη το βράδυ, δεν πρόκειται να πάει στο ΓΣΠ για να δει από κοντά τον Ρονάλντο. Θα πάει στο γήπεδο πιστεύοντας στο “θαύμα“, είτε το μικρό είτε το μεγάλο!

Πιστεύουμε στο “θαύμα“, επειδή η ομάδα μας το επιτρέπει. Έχουμε πλήρη αυτογνωσία, δεν πετάμε στα σύννεφα και ούτε ισχυριζόμαστε ότι έχουμε γίνει το Ευρωπαϊκό φόβητρο … ΟΜΩΣ,  δεν είναι λίγο πράγμα να παίρνεις αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ, εκεί που γονατίσαν πολλές ομάδαρες της Ευρώπης.

Αναφέρω την πιο πρόσφατη μας επιτυχία από τις πολλές, για να τεκμηριώσω τα γραφόμενα μου. Εύχομαι και ελπίζω λοιπόν οι 20,000 ΑΠΟΕΛίστες που θα κατακλύσουν το γήπεδο, να ζήσουν ακόμα μια φανταστική ΑΠΟΕΛίστικη βραδιά που να έχουν να την διηγούνται με περηφάνια για χρόνια!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!

Αιτωλός

Like
Share
Tweet