Άστοχο άρθρο;;;;

Φιλελεύθερος1Mετα λύπης μου διάβασα την ανακοίνωση του επίσημου ΑΠΟΕΛ και του Φιλελεύθερου που αναφέρει: Σε συνάντηση ανώτατων διοικητικών στελεχών των δύο εταιριών, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν εισήγησης της Διοίκησης του Φιλελευθέρου, ανταλλάχθηκαν απόψεις και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις με αποτέλεσμα να έχουν πλήρως αποκατασταθεί οι διαχρονικές σχέσεις φιλίας και αλληλοσεβασμού της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και της εταιρείας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ.  Ο Φιλελεύθερος αντιλαμβάνεται το άστοχο περιεχόμενο του σατιρικού κειμένου με τίτλο «το πρωτάθλημα αρχίζει» που δημοσιεύτηκε σε παραπολιτική στήλη την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί θέση ή άποψη της εφημερίδας και εκφράζει την ειλικρινή λύπη του εάν το εν λόγω άρθρο εκλήφθηκε ως προσβλητικό.  Ο ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζει την αντικειμενικότητα του Φιλελευθέρου και το γεγονός ότι ένα τέτοιο κείμενο είναι μεμονωμένο και δεν εκπροσωπεί την εφημερίδα. 

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι ο Φιλελεύθερος τιμά και σέβεται την ιστορία, τις επιτυχίες και τους  χιλιάδες φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ και ότι αντίστοιχα ο ΑΠΟΕΛ τιμά και σέβεται την ιστορία, την ελευθεροτυπία και τους αναγνώστες του Φιλελευθέρου. 
Να εκφράσω πάντα σε κόσμια πλαίσια την άποψη μου, η οποία είναι αρνητική με τις εξηγήσεις της ανακοίνωσης. Διαβάζοντας προσεκτικά τα γραφόμενα της ανακοίνωσης αναρωτιούμε αν είναι σοβαρή η περιγραφή που δώθηκε για το άρθρο τελικά απο τα ανώτατα διοικητικά στελέχη του Φιλελεύθερου . Τι εννοείτε το άρθρο είχε ΑΣΤΟΧΟ περιεχόμενο κύριοι; Τι εννοείτε οτι δεν εκπροσωπεί την εφημερίδα; Αφού το παραδέκτηκατε οτι ήταν σάτηρα πώς γίνεται τώρα να αποδεκτείτε τελικά το άρθρο και να αναφερθείτε στην ανακοίνωση οτι ήταν άστοχο;;;
Αφού το άρθρο αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Φιλελεύθερου σας, απο αρθογράφο της ίδιας της εφημερίδας σας! Πώς γίνεται να μην την εκπροσωπεί; Θέλουν να μας πούν οτι οτιδήποτε γράφουν οι αρθογράφοι δεν εκπροσωπεί την εφημερίδα και όταν δεν αρέσει στους αναγνώστες το κατεβάζετε απο την σελίδα;
Δεν ρωτώ περισσότερα και θα είμαι και εγώ ένας απο τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που δεν θα ξανα αγοράσουν ούτε θα ξαναδιαβάσουν ΠΟΤΕ Φιλελεύθερο. Δεν τρώμε κουτόχορτο ούτε θα δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Αυτά που γράφτηκαν απο τον ξεφτίλα Βας Βας ήταν απαράδκετα, γελοία και κανένας μας δεν  θα ξεχάσει ποτέ τι διαβάσαμε απο αυτόν τον “κύριο”.
Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet