κ.Δώνη εμείς δεν ξεχνούμε!!

DWNIS(1)Πάλι απογοήτευμένοι από την ομάδα μας. Εκτεθειμένος ο κ.Δώνης με τις επιλογές του, να αφήσει Αλωνεύτη και Μαντούκα εκτός, ως επίσης και με την αλλαγή του Σαντίν που έγινε όταν ο ποδοσφαιριστής άρχισε να ανεβάζει απόδοση. Πιστεύω με την είσοδο του Μαντούκα και Αλωνεύτη ο Σαντίν έπρεπε να παραμείνει στον αγώνα. Εμείς κ. Δωνη δεν ξεχνούμε και ούτε θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας σε αυτά τα χάλια. Τρεις μήνες είναι αρκετός καιρός για να μπορέσεις να βάλεις την δική σου σφραγίδα στην ομάδα μας. Δικαιολογίες δεν σηκώνουμε άλλες. Ξεκίνα να βοηθάς την ομάδα και να παίζουν αυτοί που αξίζουν και όχι αυτοί που έχουν όνομα. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς για λανθασμένες σου κινήσεις…

Ο αγώνας είναι 90 λεπτά και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να το παλεύουμε και ΟΧΙ όπως πράξαμε που το παλέψαμε μόνο τα 20 τελευταία λεπτά. Ως φίλαθλοι απαιτούμε και τα 90 λεπτά θέαμα, γιατί έτσι πρέπει. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ και δεν μας αρμόζει τέτοια εμφάνιση σε κανένα αγώνα απέναντι σε κανένα αντίπαλο!!!

Επιβάλλεται να έρθει άμεσα και η τέταρτη μεταγραφή. Χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί που δεν έπρεπε! Τί πρέπει να κάνουμε; Να περιμένουμε να χαθούν και άλλοι; Ελπίζω ο κ.Δώνης να μπορεί να διορθώσει άμεσα την κατάσταση γιατί ήδη είναι αρκετό καιρό στον πάγκο και τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια. Ελπίζω να στρωθεί στη δουλειά άμεσα.

Απλός φίλαθλος

Like
Share
Tweet