Δεν νικήσαμε, αλλά κερδίσαμε

winnersΜετά τα αποτελέσματα τις 6ης αγωνιστικής των play off, η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.  Όταν πέρασαν αρκετές ώρες μετά την ένταση του παιχνιδιού μας, και με όλα τα συναισθήματα  που μας διακατείχαν καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού μας με την ανόρθωση εκτός έδρας, μπορούμε  τώρα να σκεφτούμε πιο λογικά και να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα. Φυσικά σε όλα αυτά, έπαιξαν ρόλο και τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και θα είμασταν σε πολύ δυσμενή θέση.  Η ομάδα μας ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής, γιατί …

Είχαμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την ανόρθωση και οι επόμενοι στο βαθμολογικό πίνακα, δηλαδή, ο 2ος και 3ος είχαν παιχνίδια εντός έδρας που έπρεπε να τα κερδίσουν για να έχουν περισσότερες ελπίδες για τον τίτλο. Δεν τα κατάφεραν και τώρα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και με το άγχος να τους κυριεύει. Και λεμέ τώρα εμείς, εάν κέρδισαν οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, θα ήταν το ίδιο ή ακόμη καλύτερα; Το μονό σίγουρο, είναι ότι για τους τρεις πρώτους δεν θα άλλαζε βαθμολογικά τίποτε, θα είχαμε τους ίδιους βαθμούς διαφορά, αλλά θα απομακρυνόταν ο 4ος, 5ος και 6ος ακόμη περισσότερο. Τώρα όμως θα παλεύουν όλοι, όλα τα παιχνίδια, μέχρι την τελευταία αγωνιστική, για να πάρουν ένα από τα εισιτήρια της Ευρώπης.

Όπως εξελίχτηκε η αγωνιστική, με όλα τα παιχνίδια να τελειώνουν ισόπαλα, η ψυχολογία είναι υπέρ τις ομάδας μας και των υπολοίπων διεκδικητών να είναι χάλια, γιατί νιώθουν μεγάλη πίεση με να βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ να είναι από πάνω. Το γνωρίζουν όλοι ότι ο ΑΠΟΕΛ, έχει το μέταλλο του πρωταθλητή, έχει τις εμπειρίες και αυτό το καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και δύσκολα μπορούν να το συναγωνιστούν.

Μπορεί να φέραμε ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση, αλλά οι ομάδα μας έπαιξε πάρα πολύ καλά και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Έπρεπε να κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι και να διευρύνουμε την διαφορά μας από τους υπόλοιπους. Τα αμυντικά μας λάθη όμως, όσο και η ευκαιρία που χάθηκε στο 92’ ήταν αδικαιολόγητα για τους ποδοσφαιριστές-κλάσης που έχει η ομάδα μας. Αυτά τα ατυχέστατα περιστατικά της ομάδα μας συμβαίνουν μια κάθε τόσο και έτυχαν να ήταν όλα σ’ αυτό το παιχνίδι.

Έμειναν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και πρέπει όλοι μας να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το ζητούμενο από κάθε αγώνα, δηλαδή την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων μας και πρέπει να κρατηθούμε σε εγρήγορση για να μην γίνει καμία στραβή και τα χάσουμε μέσα από τα χέρια μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

 

Μία μοναδική προσφορά δημιουργήθηκε για τους Κύπριους χρήστες του  Internet  από τις 24 Απριλίου και έως το τέλος των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2014 – 2015. Μόνο με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της  winmasters.com , 3€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σας περιμένουν στο λογαριασμό σας.

Like
Share
Tweet