Δεν το αντέχουν

cryingbabyΚάθε εβδομάδα, όσες ομάδες αντιμετωπίζουν την ομάδα μας, βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο και λένε ότι μαλ…α τους έρθει στο στόμα τους. Ομαδούλες που ούτε καν στην Ευρώπη δεν αξιώνονται να αγωνιστούν, και εάν κάποτε αγωνίζονται, μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι, έχουν την απαίτηση να τους αφήνουμε να κερδίζουν την ομάδα μας, για να μπορούν να συσπειρώνουν του οπαδούς τους. Βλέπετε, μια νίκη πάνω στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι ότι, και ότι. Μιλάμε για νίκη πάνω στην καλύτερη, με διαφορά, ομάδα του τόπου μας, που έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Ευρώπης, και γι’αυτούς λέει πάρα πολλά. Αντί να …

Αφοσιωθούν στις ομάδες που είναι του βελινεκούς τους, απλωθούν το χέρι τους, πάρα πολύ μακριά, και δεν μπορούν να πιάσουν τίποτα, μένουν με δυο χείλη καμένα, και κλαίνε στα μμε μέρα νύχτα ότι είναι αδικημένοι. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε αυτών των κλαμένων ομάδων που έχουν καταντήσει γελοίοι στο κόσμο του ποδοσφαίρου. Το λένε, το ξανά λένε, σαν και είναι οι μόνες ομάδες που αδικούνται, κατά την άποψη τους φυσικά, και προσπαθούν να αποδείξουν ότι είμαστε ελέφαντες.  Αντί να προσπαθήσουν να κερδίσουν ομάδες που είναι διεκδικητές την 6ης θέσης, να μην χάσουν το τρένο της Ευρώπης, ασχολούνται με οπτασίες και παραμύθια της Χαλιμάς.

Φταίμε και εμείς που δεν τους διασύρουμε, και τους κερδίζουμε μόνο με κλειστό σκορ, και τους μένει η υπερπροσπάθεια που κάνουν στο γήπεδο, ενώ εμείς κάνουμε συντήρηση δυνάμεων, γιατί ακλουθούν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια στο Champions League, που φέρνουν εκατομμύρια στα ταμεία της ομάδας μας. Να περιμένουν όλοι αυτοί, να τελειώσουν οι Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, να παίζουμε και εμείς ένα παιχνίδι την εβδομάδα, και τότε θα δούν την πραγματική δυναμικότητα της ομάδας μας. Τώρα το μυαλό όλων μας είναι αλλού. Πάμε να φέρουμε την πρόκριση στους 32 του Europa League, να κάνουμε όλους του ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ περήφανους, γιατί όλοι οι άλλοι, ζηλεύουν και δεν αντέχουν να μας βλέπουν να θριαμβεύουμε στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Η συμβουλή μας προς αυτούς, είναι να σταματήσουν το κλάμα, και να ξεκινήσουν να βλέπουν τις αδυναμίες τους, για να βελτιωθούν, γιατί δεν έχουμε κανένα ανταγωνισμό σε τοπικό επίπεδο.  Το πρωτάθλημα μας, γίνεται μόνο ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό όταν ο κύριος διεκδικητής τους πρωταθλήματος, δηλαδή ο ΑΠΟΕΛ, μείνει κάποιους βαθμούς πίσω και συνωμοτούν όλοι οι άλλοι για να μην το πάρουμε, όπως έγινε στην περσινή σεζόν. Από την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ είναι πρώτος με διαφορά, τότε δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την πρώτη θέση.

Σας παρακαλούμε βελτιωθείτε για να μας δίνετε και εμάς κίνητρο να παίζουμε το ίδιο εκπληκτικό ποδόσφαιρο όπως και στην Ευρώπη.

ΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΕΛ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Hitman

Like
Share
Tweet