ΕΕΕΕΕ!!!

ano_apoel_refΑν ο διαιτητής χτες σφυρούσε ότι ζητούσε ο κόσμος της 8ρθωσης, τότε θα έπρεπε να παίζουμε με 7 παίχτες τζαι να είχαμε εναντίον μας 5 – 6 πέναλτι  … Μα πραγματικά εν απίστευτοι οι αθρώποι ρε! Φκάλλει σέντρα ο παίχτης της 8ρθωσης, πετάσσεται τζαι αποκρούει ΚΑΘΑΡΑ ο Καρλάο … ακούεις μετα τζήνο το “ΕΕΕΕΕ!”  που την κερκίδα … Όποιος έπεφτε μέσα στην περιοχή  … “ΕΕΕΕΕ!” Φκαίνει η μάππα πλάγιο … “ΕΕΕΕΕ!” … κόρνερ “ΕΕΕΕΕ” πάει αποχωρητήριο ένας οπαδός μας το ημίχρονο … “ΕΕΕΕΕ!” Τι “ΕΕΕΕΕ!” ρε! Πάτε καλά?

Ξέρουμε ότι εν το παιχνίδι της ζωής σας με το ΑΠΟΕΛ, ξέρουμε ότι εθέλετε πολλά να μας δέρετε αλλά … δέρτε πρώτα το Ζακάτζιν ( που επιάσετε το ποντ@ύη σας στο 1000 ) τζαι μετά να έσιετε απαίτηση να δέρετε τζαι το ΑΠΟΕΛλιν! Αλλά μπορώ να σας καταλάβω ως ένα σημείο  … Εν τζαιν ένα τζαι θκυο! Εν ΟΚΤΩ τα γέριμα! Πώς να μεν γίνετε τζαι εσείς με τα ψυχολογικά τζαι να διαμαρτύρεστε συνέχεια … Τέλοσπαντων … μια συμβουλή τζαι να το “κλείσουμε“.

Πριν να πηαίνετε γήπεδο να πίνετε το χαππούη σας. Αν δεν δείτε βελτίωση σε 15 μέρες, πηαίνετε να σας αλλάξουν τη συνταγή.

Ο πικρής

Like
Share
Tweet