Ευχαριστούμε…Επόμενος στόχος μας, ο Απρίλης

efxaristo_thrile_theeΤέλειωσε ακόμη ένα επιτυχημένο, ονειρικό ταξίδι μας στην Ευρώπη, που αυτή την φορά μας πήρε μέχρι τους 16 του Europa League. Σίγουρα σαν ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, μπορεί να μας αφήνει μια πικρόγλυκη γεύση, γιατί απλά επειδή είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και πρέπει πάντα να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Εμείς όμως, οφείλουμε να πούμε ένα πολύ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ομάδα μας, στους ποδοσφαιριστές μας, στην τεχνική μας ηγεσία, στην διοίκηση μας και στον ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΟΧΟ κόσμο του ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτά όλα που επιτύχαμε. Είμαστε κατασυγκινημένοι, γεμάτοι υπερηφάνια για το τι πέτυχαμε όλοι μαζί. Ο απανταχού Ελληνισμός είναι υπερήφανος για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα μας, από το μικρό Ελληνικό νησί της Μεσογείου. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος και μη, γνωρίζει και μιλάει για το ΑΠΟΕΛ μας και για την Κύπρο μας.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ τώρα, πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα μας να κατάκτησει το πρωτάθλημα, να εξοφλήσουμε κάποια δάνεια μας, να φυλάξουμε κάποια λεφτά, γιατί τον Ιούλιο ξαναξεκινάμε για τα γνωστά μας ταξίδια. Ευχή όλων μας και στόχος μας είναι αυτή την φορά να παίζουμε στην Ευρώπη μέχρι τον Απρίλιο!!!

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΠΟΕΛ, δεν έχει καθόλου όρια και με τίποτα δεν συμβιβαζόμαστε. Ψες είδαμε τους ποδοσφαιριστές μας να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι το 90+, για να πάρουμε την πρόκριση. Αυτή είναι η νοοτροπία του νικητή, του πρωταθλητή, αυτού που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την νίκη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μας από τις υπόλοιπες άλλες κλαμένες, κακομάζαλες ομάδες του νησιού μας.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet