Είναι πάντα οι ίδιοι

twitterΧθες είχε δίωρη συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ο κ. Πρόδρομος Πετρίδης και μίλησε και απαντήσε σε αρκετά ερωτήματα που απασχολούν την ποδοσφαιρική μας ομάδα και τους φιλάθλους μας. Σίγουρα δυο ώρες είναι πάρα πολύ λίγες για ένα πρόεδρο μιας μεγάλης ομάδας της εμβέλειας του ΑΠΟΕΛ να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έχουμε εμείς οι φίλαθλοι και στην έκταση που θέλουμε. Σίγουρα ακούσαμε πράγματα που εάν μας τα έλεγαν κάποιοι άλλοι δεν θα τους πιστεύαμε καθόλου, αλλά όταν αυτά λέγονται από το στόμα ενός πρόεδρου, της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού, δεν σηκώνουν καθόλου αμφισβήτηση. Η Κύπρος είναι ένας πολύ μικρός τόπος, μια γειτονιά θα λέγαμε που τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε να αλλοιωθεί και αυτό ο πρόεδρος μας έπρεπε να ήταν ειλικρινής.  Τα όσα λεχτήκαν στην συνέντευξη ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Εκείνο όμως που δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο είναι…

Όσοι βγήκαν στα ΜΜΕ αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξη και άρχισαν να χύνουν χολή σε όσα λεχτήκαν. Ειδικά αυτοί που χρησιμοποιούν ψευδώνυμα για να μπορούν να γράφουν ότι θέλουν πίσω από την ανωνυμία. Το Facebook και το Twitter πήρε φωτιά με πικρόχολα σχόλια για τον πρόεδρο μας, την διοίκηση, τον προπονητή μας και για όσους ασχολούνται με την ομάδα μας.

Εκείνο που παρατηρούμε τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ότι είναι τα ίδια άτομα, ψευδώνυμα κάθε φορά. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος ή ο προπονητής της ομάδας μας, αυτοί πάντα είναι εκεί για να κάνουν πάντα αντιπολίτευση. Είναι πάντα εκεί να πουν την κακία τους, την πικρία τους και ούτε τους ενδιαφέρει εάν αυτό που κάνουν πληγώνουν τον κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ που τους διαβάζει και δίνουν χαρά στον κάθε αντί-ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Είναι εκεί πίσω από κάποιο computer ή tablet ή κινητό και γράφουν ακατάπαυστα ενάντια στους εκάστοτε διοικούντες και προπονητές της ομάδας μας. Ποτέ τους δεν έχουν γράψει για να επαινέσουν αυτούς που κατηγορούν συνεχώς. Το κάνουν με τόση ευχαρίστηση και κάποτε διερωτάστε εάν είναι πράγματι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ή είναι μισθοφόροι κάποιων άλλων που θέλουν να καταστρέψουν την ομάδα μας ή εάν το κάνουν αυτό γιατί τους ευχαριστεί να κάνουν μόνο κριτική στους άλλους. Είναι πράγματι άξιον απορίας γιατί συμπεριφέρονται με αυτό τον χυδαίο τρόπο ενάντια στην ομάδα μας και τους εκάστοτε διοικούντες και προπονητές. Να είστε σίγουροι ότι και όταν φύγει ο Πρόδρομος και ο Κεσπαγια και έρθουν άλλοι, αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα ξεκινήσουν να τους κατηγορούν και να ρίχνουν την χολή τους. Είναι η δουλεία τους.

Εμείς οι αγνοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πρέπει αυτούς να τους αγνώστους τύπους, που μπορεί κυκλοφορούν διπλά μας, να τους αγνοούμε και να μην τους δίνουμε σημασία στα γραφόμενα τους, από την στιγμή που δεν έχουν τα κότσια να βγουν επώνυμα και να τα λένε. Άλλο να κάνεις κριτική καλόπιστη και άλλο να είσαι συνεχώς μέσα στην άρνηση και στην λασπολογία.  Λάθη γίνονται και πάντα θα γίνονται, αλλά η ισοπεδώσει των πάντων πρέπει κάποτε να σταματήσει. Δεν είναι καθόλου σωστό. Πρέπει κάποτε να μάθουμε να εκτιμαμε και να συγχωρούμε τα λάθη που δεν ήταν σκόπιμα. Έχουμε καταντήσει πάρα πολύ αχάριστοι και άπληστοι σαν φίλαθλοι.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει το ΑΠΟΕΛ είναι ιδέα και τίποτε δεν μπορεί να το αγγίξει όσο και εάν κάποιοι ρίχνουν συνεχώς λάσπη. Πρέπει όλοι να σταθούμε διπλά στην ομάδα μας εάν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να ανέβουμε επιτέλους επίπεδο σε όλους τους τομείς. Μόνο έτσι θα πάμε πραγματικά μπροστά και μόνο τότε θα φτιάξουμε την δική μας αυτοκρατορία.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΖΕΙ

Hitman

Like
Share
Tweet