Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εμείς, η ΔΥΝΑΜΗ σου

Έφτασε η στιγμή που ο ΑΠΟΕΛιστας θα πρέπει να στηρίξει την ομαδα του στα πολύ δύσκολα, οικονομικά χρόνια που περνά η ομαδα μας. Αρκετοί από εμάς, θα πούνε, γι’ αυτά όλα φταίει η διοίκηση μας και αυτοί είναι υπεύθυνοι να βρούνε τις οικονομικές λύσεις για να επιβιώσει το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ.

Σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, θα έχουν δίκαιο γιατί ο λόγος υπάρξεις της διοίκηση είναι για την οικονομική στήριξη της ομάδας μας. Όταν αδυνατεί να το πράξει αυτό, πρέπει να αποχωρεί για να αναλάβουν άλλοι που μπορούνε.

Την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν, όλες οι διοικήσει των Big 6, εκτός από την δική μας, έχουν βοηθήσει οικονομικά της ομάδες τους, κάποιες έχουν βγάλει και πλεόνασμα.

Αλλά, ΑΠΟΕΛιστα, δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομαδα μας, να κινδυνεύσει οικονομικά γιατί οι προεκτάσεις αυτής της καταστροφής, θα είναι ανεπανόρθωτες. Πρέπει όλοι μας, να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε.

Την περασμένη Παρασκευή 24/06/2022, η ομαδα μας έχει εξαγγείλει τα εισιτήρια διάρκειας της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-23. Βρες και εσύ, ένα εισιτήριο διάρκειας που μπορείς να αγοράσεις, σε οποιαδήποτε κερκίδα, για να είσαι διπλά στην ομαδα μας για να την βοηθήσουμε οικονομικά και ζωντανά.

Η ομάδας μας, οι ποδοσφαιριστές μας, η τεχνική μας ηγεσία, το σωματείο, η ιστορία μας, μας χρειάζονται να είμαστε διπλά τους και έχουμε υποχρεώσει να το πράξουμε.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ του ΑΠΟΕΛ, ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ του πρέπει να κάνει το καθήκον του και να βοηθήσει όσο και όπως μπορει την ομαδα μας. Αγοράστε εισιτήρια διάρκειας, για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε.

Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας ότι ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ανατρέψουμε τα δεδομένα.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ

ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Υ.Γ.1: Στηρίξετε αυτούς που μας στηρίζουν NAGA PAY (https://pay.naga.com/). Κάντε όλοι λογαριασμό για να έχει η ομαδα μας και εμείς ωφελήματα.

Υ.Γ.2: Είναι πολύ σωστό, ότι με την αγορά του εισιτήριου διάρκειας, θα βοηθιέται και το σωματείο μας. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.3: Οι τιμές των εισιτήριων διαρκείας μας, δεν είναι και τόσο ακριβές όσο κάποιοι λένε. Είναι σε λογικά πλαίσια.

Υ.Γ.4: Η απουσία του προέδρου μας, από την διάσκεψή των εισιτήριων διάρκειας, δεν μας άρεσε.

Like
Share
Tweet