Έμεινε η ‘Γιορτή’ του ποδοσφαίρου!!!

Το πρωτάθλημα, τελείωσε και επίσημα χθες με την στέψη της ομαδα μας, με το τρόπαιο του πρωταθλητή, στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές μας που το αξίζουν με 1000%.

Μπορεί η χθεσινή ατμόσφαιρα να μην ήταν αυτή που έπρεπε και άξιζε στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά δυστυχώς αυτή η εικόνα ήταν η ίδια καθόλη την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος και ήταν ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα που έπρεπε οι ποδοσφαιριστές μας να βρουν την δύναμη να αγωνίζονται χωρίς τον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ δίπλα τους.

Μας έχει μείνει ακόμη ένα παιχνίδι αυτή την χρονιά, ο τελικός κυπέλου με την Αελ, την ερχόμενη Τετάρτη, όπου έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το Double και να τελειώσουμε την χρονιά όσο καλύτερα μπορούμε.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο τελικός κυπέλου, θα είναι εάν από τα ίδια, στην προσέλευση του κόσμου, δηλαδή η κάθε ομαδα μακάρι να γεμίσει από ένα πέταλο. Δηλαδή, φανταστείτε την Δυτική και την ανατολική πλευρά του Γ.Σ.Π. άδεια και την Νότια και Βόρεια, σχεδόν γεμάτες στην υποτιθέμενη ‘γιορτή’ του ποδοσφαίρου!!!

Τελικά η ‘γιορτή’ του ποδοσφαίρου, θα λέγετε ‘αγγαρεία’ ποδοσφαίρου, γιατί με άδεια γήπεδα, ούτε οι ποδοσφαιριστές μας, θέλουν αγωνίζονται. Άλλες ομάδες έχουν μάθει να παίζουν χωρίς φίλαθλους, αλλά ο ΑΠΟΕΛ, δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, θέλουν το κόσμο μας δίπλα τους, γιατί έτσι έχουν συνηθίσει, γιατί έτσι πορώνονται, γιατί έτσι είναι το αληθινό ποδόσφαιρο. Οι κύριοι εκεί στον ΚΟΑ και ΚΟΠ, πρέπει να πάρουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις ΑΜΕΣΑ, γιατί του χρόνου θα είναι ακόμη λιγότεροι η προσέλευση των φίλαθλων και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Το ποδόσφαιρο μας ‘πεθαίνει’ και εσείς σφυρίζετε αδιάφοροι.

Την Τετάρτη 22/06/2019 και ώρα 19:00 στο Γ.Σ.Π. η ομαδα μας, έχει την ευκαιρία να κατάκτηση το κύπελο και να κάνει το DOUBLE και να κλείσει μια σχεδόν επιτυχημένη χρονιά. Ο αποκλεισμός μας από τους Ευρωπαϊκούς Ομίλους, ήταν ένας μεγάλος ‘πάτσος’ που δεν θέλουμε να επαναληφθεί και φέτος.

Οι ΑΠΟΕΛιστες, πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να έρθουν στο γήπεδο, για να δείξουν το ευγνωμοσύνη τους προς τους ποδοσφαιριστές μας, που μας έκαναν ακόμη μια φορά περήφανους και να τους καταχειροκροτήσουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το αξίζουν, γιατί είναι λεβέντες και παλικαριά. Πρέπει να πάμε μόνο γι’ αυτούς και για κανένα άλλον.

ΘΡΥΛΕ,

ΘΡΥΛΕ,

ΘΡΥΛΕ ΚΥΠΕΛΟ

Hitman

Like
Share
Tweet