Ένιωσαν το σεισμό

EarthquakeΑκόμη δεν μπήκαμε σε αγωνιστική περίοδο, και ξεκίνησαν οι σεισμικές δονήσεις από τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας μας. Μέσα στην αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού, και στην ελλείψει του φαρμάκου μας, ΑΠΟΕΛ, ξεκίνησαν οι σεισμικές δονήσεις, που τις ένιωσαν πάρα πολύ καλά οι διοικούντες μας και ο προπονητής μας. Μπορεί ο νέος μας προπονητής, κ. Κριστιασεν, να μην γνωρίζει από πρώτο χέρι, τι εστί κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αλλά οι διοικούντες μας, το γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, ούτε παλαβός είναι, ούτε αστειεύεται. Κάνει την αναμενόμενη υπομονή, αλλά όταν η υπομονή αυτή εξαντληθεί, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να γίνει. Μπορεί ο προπονητής μας, να δηλώνει ότι είναι λάτρεις της πιέσεις, αλλά δεν ξέρει τι θα πει ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΗ σεισμική δόνηση. Μέχρι τώρα κανένας δεν την άντεξε, ούτε ο Ιβάν, γιατί τον χρόνο που τα έκανε μαντάρα, τον πήρε και αυτό το ποτάμι, καλός ή κακός. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει αυτό το μεγάλο ελάττωμα, και όταν η ομάδα του δεν είναι στα καλά της, τότε δεν συχωράει κανένα. Είπαμε …

Να μην βιαστούμε, να κάνουμε της φετινές μεταγραφές μας, να πάθουμε όπως στην περσινή σεζόν, αλλά το πράγμα άρχισε να χοντραίνει. Οι μέρες έχουν λιγοστέψει, τα περιθώρια έχουν στενέψει, και μεταγραφές δεν έχουν ακόμη γίνει. Θα πάμε στα ευρωπαϊκά κρίσιμα παιχνίδια με 11αδες ανάγκης ή με ποδοσφαιριστές ανέτοιμους, και θα προσευχόμαστε όλοι, να μπούμε ομίλους, αλλά στους ομίλους δεν μπαίνουν με προσευχές, αλλά μόνο με παιχταράδες.

Καλά κάνει η διοίκηση μας, ο προπονητής μας και ο τεχνικός μας διευθυντής, να βρουν τους καταλλήλους ποδοσφαιριστές άμεσα, δηλαδή χθες, για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσουν επιτέλους να κάνουν προπονήσει στον αρχάγγελο. Κανονικά αυτή την περίοδο, η μονή μας εκκρεμότητα, έπρεπε να ήταν αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα, και όχι ακόμη να ψάχνουμε 2-3 ποδοσφαιριστές. Κάποια χρονοδιαγράμματα έχουν αλλάξει πολλές φορές, και από ότι φαίνεται είμαστε στο PLAN Z.

Το φετινό σλόγκαν στην ομάδας μας, ‘Φέτος είναι η χρονιά μας’, φαίνεται ότι προσπαθούμε εμείς οι ίδιοι να το χαλάσουμε. Κάντε αυτά που πρέπει για την ομάδα μας, και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σας έδειξε έμπρακτα ότι στέκετε πάντα δίπλα στην ομάδα του. Ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ δεν περιμένει μεταγραφές για να βγάλει εισιτήριο διαρκείας, αλλά ούτε ανέχετε να τον υποτιμούν. Κάντε τα αυτονόητα, το συντομότερο, γιατί μπορεί ο επόμενος σεισμός είναι και καταστροφικός. Κάντε κινήσεις ουσίας, και όχι δηλώσεις εντυπωσιασμού.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet