Με το δεξί στα πλέι όφ!

images2Aρχίσανε τα όργανα! 10 συνεχόμενα ντέρμπυ! Μοναδικός μας στόχος το back 2 back, κάτι που έχουμε να κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα είναι και ΠΑΝΤΑ θα είναι ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Σαν οπαδοί ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε τους επόμενους αγώνες μέχρι κατάκτησης του πολυπόθητου πρωταθλήματος. Είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ για τις μάχες που θα δώσουν οι παίκτες στο γήπεδο αλλά και εμείς στις κερκίδες

Για τους επόμενους αγώνες η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί παθιασμένη και διψασμένη για τον τίτλο. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, στο γήπεδο θα κριθούν όλα! Οι παίκτες πρέπει να είναι αφοσιωμένοι και να δίνουν τη ψυχή τους σε κάθε αγώνα. Αύριο αντιμετωπίζουμε τον ερμή στην έδρα του, στο γήπεδο Αμμόχωστος η ώρα 17:30.

Τα μαθητικά εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ δυστυχώς το κανονικό εισιτήριο είναι στα 2ο ευρώ, κάτι που σχολιάσαμε και παραπονεθήκαμε τις προηγούμενες μέρες. Όσοι πιστοί προσέλθετε για να στηρίξουμε την ομάδα μας και να την σπρώξουμε στη νίκη. Κάθε νίκη = 1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Δεν πρέπει να ρισκάρουμε πλέον βαθμούς βλέποντας την ομάδα στα χάλια που εμφανίστηκε στον προηγούμενο αγώνα με τη ζητιάνα. ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ! Μειώστε τα λάθη και συγκεντρωθείτε στον στόχο μας!

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ! ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet