Αγαπητό Μέλος,

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Fan Club ΑΠΟΕΛ Partidarios, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για την συνεχόμενη συνδρομή σου ως μέλος μας.

Το Fan Club ΑΠΟΕΛ Partidarios φέτος συμπλήρωσε 6 χρόνια ενεργής δράσης όχι μόνο στην περιφέρεια Παλαιομετόχου, αλλά και στα γήπεδα όπου αγωνιζόταν και αγωνίζεται η ομάδα μας εντός και εκτός Κύπρου.

Στα 6 χρόνια ζωής μας, ως Fan Club έχουμε δώσει βροντερό παρών σε εκδηλώσεις και γιορτές όπως:

  1. Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Κοκκινοτριμιθιά και της 25ης Μαρτίου στο Παλαιομέτοχο, κρατώντας το λάβαρό μας και συνάμα το όνομα του ΑΠΟΕΛ μας ψηλότερα από όλες τις συμμετοχές που παρελαύνουν στις εν λόγω παρελάσεις.
  2. Δίνουμε δυναμικά το παρών μας στις Αιμοδοσίες που διοργανώνονται στην κοινότητα Παλαιομετόχου.
  3. Την 1η Απριλίου, την ώρα που ξεκίνησε ο Απελευθερωτικός Αγώνας, πραγματοποιείται λαμπαδοδρομία στο Παλαιομέτοχο όπου ως Fan Club περπατάμε για να τιμήσουμε του πεσόντες.
  4. Το 2016 και 2017 πραγματοποιήσαμε ποδηλατοδρομίες για να τιμήσουμε την ΕΟΚΑ 1955-59 όπου και καταθέσαμε στεφάνια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κοκκινοτριμιθιά και στις προτομές των ηρώων Μιχαήλ Κουτσόφτα και Ανδρέα Παναγίδη στο Παλαιομέτοχο και στον Ανδριάντα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη στους Αγίους Τριμιθιάς.
  5. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα μέλη μας και μη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Fan Club, ετοίμασε ενα ερωτηματολόγιο και σε παρακαλεί να το συμπληρώσεις. Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η αξιολόγηση της λειτουργίας του Fan Club τα τελευταία 6 χρόνια, ούτως ώστε μέσα απο αυτό να γίνουμε καλύτεροι, και να βελτιώσουμε την παρουσία και την προσφορά μας προς εσένα.

Αποδέχομαι του Όρους και Προϋποθέσεις και επιθυμώ να συμμετάσχω στην συμπλήρωση του [maxbutton id=”1″]