Φυσικά μας ενδιαφέρει

APOEL-1Τον τελευταίο καιρό ακούμε από αρκετά σωματεία ότι οδηγούνται σε κλείσιμο και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις πολλές οικονομικές τους υποχρεώσεις από όλες τις πλευρές, δηλαδή, προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και το κράτος. Τους ακούμε να ‘κλαίνε’ στα media, προσπαθώντας να κάνουν  τον φίλαθλο κόσμο μας να τους λυπηθεί και να τους δώσει συγχωροχάρτι. Το μεγάλο ερώτημα είναι, μα γιατί έφτασαν μέχρι εδώ; Ποιός του άφησε να κάνουν τα δικά τους εδώ και χρόνια; Όλοι αυτοί που τους έχουν ‘βοηθήσει’ είναι αυτοί που τους έχουν σπρώξει στο κλείσιμο και στην οικονομική κατάντια; Μπορεί εμείς, ο ΑΠΟΕΛ, να είμαστε τώρα στην γωνιά και να ακούμε τι γίνεται γύρω μας, και να μην μας ενδιαφέρει, άλλα …

Θα μπορούσαμε και εμείς πάρα πολύ εύκολα να ήμασταν στην θέση τους τους. Λόγω κάποιων συγκυριών και κάποιων σωστών χειρισμών των διοικήσεων μας, έχουμε αποφύγει αυτή την δυσάρεστη θέση που βρίσκονται σχεδόν όλες οι ομάδες του νησιού μας. Να μην ξεχνάμε ότι ακόμα ο κίνδυνος για την ομάδα μας είναι ακόμα εκεί και παραμονεύει, γιατί σε τυχών αποτυχία μας θα πέσουμε και εμείς στο λάκο τις οικονομικής κατάρρευσης.

Να μην ξεχνάμε ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας μας είναι κοντά στα 10,000,000 και τα χρονιαία έσοδα μας είναι κοντά στα 6,500,000. Υπάρχει ένα έλλειμμα των 3,500,000€ κάθε χρόνο που πρέπει να καλύπτουμε από την είσοδο μας σε κάποιο από τους 2 ομίλους ή να μειώσουμε το προϋπολογισμό μας όσο είναι και τα έσοδα μας. Χωρίς να είμαστε σίγουροι, το επόμενο πιο ψηλό μπατζετ σε ομάδα 1ης κατηγορίας είναι γύρο στα 5,500,000€, δηλαδή πολύ πιο κάτω από το δικό μας. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιου μεγέθους προϋπολογισμό για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει σιγά-σιγά να μειώνουμε το προϋπολογισμό μας για να έχουμε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς σε περίπτωση που δεν επιτύχουμε τους στόχους μας. Όσο για το Champions League, με τους βαθμούς που έχουμε μπορούμε να μπαίνουμε στους ομίλους πολύ πιο εύκολα, και από εκεί και πέρα ότι κάνουμε θα είναι επιτυχία.

Όσο για τις άλλες ομάδες, δεν μας καίγεται καρφί, ας τους κόβουν βαθμούς, ας τους πάρουν σε άλλες κατηγορίες, εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου. Ένας από τους λόγους που αυτές οι ομάδες βρίσκονται σ’αυτή την κατάσταση, είναι γιατί η έννοια τους ήταν πώς να μην πάρει το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ και έβγαζαν πανό, ‘ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ’,  χαίρονταν με τα τέρματα που τους έβαλε η αντίπαλος ομάδα τους και φώναζαν όλοι μαζί συνθήματα εναντίον του ΑΠΟΕΛ, ή φώναζαν μεταξύ τους, ‘ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ’, και δεν έπαιζαν για την ιστορία τους, την ομάδα τους και την φανέλα τους. Καλά να πάθουν και δεν μας ενοχλεί καθόλου.

Εμείς να προσέχουμε την ομάδα μας και οι άλλοι “ας φακκούν”.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet