Φτάσαμε στο τέλος…

APOEL-trophiesΑκόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της βρίσκοντας το ΑΠΟΕΛ μας για 4η συνεχόμενη χρονιά και 25 στην ΕΝΔΟΞΗ ιστορία του (26 με το κλεμμένο για να μην ξεχνάμε) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ομάδα. Μια χρονιά που δεν ξεκίνησε και ιδανικότερα από εμάς αφού αποκλειστήκαμε από του ομίλους της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης από μια ομαδούλλα που στο τέλος των ομίλων κόντεψε να προκριθεί.

Υπερνικήσαμε κούραση και άγχος και με την συμβολή του Κετσπάγια, καθώς και τον ποδοσφαιριστών μας, και ιδιαίτερα του γίγαντα Φερνάντο Καβενάγκι, καταφέραμε με την εμπειρία μας και την πείρα των ποδοσφαιριστών μας, αλλά με κυριότερο όπλο την ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, από το -7 να βρεθούμε πρωταθλητές ΕΚ ΝΕΟΥ. Όλοι μας χαρήκαμε, νευριάσαμε, βρίσαμε, τα βάλαμε με παίκτες μας αλλά ΚΑΝΕΙΣ από εμάς ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ την πίστη του για την κατάκτηση ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ του πρωταθλήματος.

Και επειδή είμαστε Ο ΑΠΟΕΛ και τα ελέγχουμε όλα ανά το παγκόσμιο, πήγαμε εξώστη χωρίς τρόπαιο, θα κάνουμε φιέστα και απονομή με ρεπλίκα πρωτάθλημα, καταφέραμε να ορθοποδήσουμε την καταλληλότερη στιγμή και να τερματίσουμε πρώτοι 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού μαραθωνίου.

Ξεκινήσαμε τα Play off αγωνιζόμενοι με Αμμοχωστιανή ομάδα και θα τερματίσουμε και πάλι με Αμμοχωστιανή ομάδα. Λέτε να κάνουμε ότι κάναμε πριν 2 χρόνια; “Δεν θα τα ξεχάσω όσο ζώ, τα 8“!!!

Η κλήρωση για τον 2ο γύρο των προκριματικών θα γίνει στις 20 Ιουνίου, ημέρα του Κατακλυσμού για να μάθουμε από ποια χώρα θα ξεκινήσουμε τον φετινό μας μαραθώνιο.

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet