Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για να τελειώνουμε με τους πόρτιες

fanouriaΗ απέραντη ζήλια που έχουν για την ομάδα μας, που μέχρι και ορολογίες δίκες μας χρησιμοποιούν, βλέπε Θρύλος, για να εξυψώσουν το ηθικό τους, τους έχει μετατραπεί σε μίσος για την ομαδάρα μας. Η ομαδούλα λοιπόν του Απόλλωνα, που σε 62 ολόκληρα χρόνια ζωής έχει μόνο 2 πρωταθλήματα!!! Μόνο λύπη και οίκτο μπορείς να νιώσεις γι’αυτούς τους κακομάζαλους. Με λίγα λόγια, δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ. Ήρθαν που λέμε στο Γ.Σ.Π. και κέρδισαν 1 βαθμό από την μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα του νησιού και αντί να είναι ευχαριστημένοι, έχουν και παράπονα. Είναι 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή και γι’αυτούς φταίει ο ΑΠΟΕΛ. Έχουν χάσει βαθμούς από ομάδες ισάξιες τους και δεν τους πείραξε καθόλου και τώρα που κέρδισαν 1 βαθμό από το πολύ καλύτερο τους ΑΠΟΕΛ, τους πόνεσέ πάρα πολύ και έχουν το θράσος και την αναίδεια να το παίζουν και αδικημένοι. Για να τεκμηριώσω τα ψυχολογικά τους θα υπενθυμίσω κάποια γεγονότα

  • Πέρσι στο Γ.Σ.Π. καθαρό τράβηγμα Αγγελή στον Ντε Βιντσεντι που έφευγε μόνος και δεν δόθηκε ούτε καν κίτρινη (ήταν ήδη κιτρινισμένος και έπρεπε να αποβληθεί).
  • Στον ημιτελικό στο Τσιρειο έπρεπε να πάρουν 2 κόκκινες στο β ημίχρονο αλλά τους χαρίστηκε ο κομπλεξικός Τραττος ο οποίος απέβαλε χωρίς σκέψη τον Βινισιους και παίξαμε παράταση 30 λεπτά με 10 παίκτες.
  • Προπερσι μας ακυρώθηκαν 2 κανονικότατα γκολ του Σιερινταν και στα δυο ντέρμπι τίτλου με Απόλλωνα. (Βασίλη Δημητρίου). Στους αγώνες αυτούς, Σαγκοι και Παπουλλης δεν αποβλήθηκαν πάρα το ότι έπιασαν τον Χιώτη (γι’αυτό τον άνθρωπο πρέπει να νηστεύεις πραγματικά, Φανούριε) από το λαιμό!!!!!
  • Πριν 4 χρόνια ημιτελικό κυπέλλου στο τσιρειο πήραν το πιο γελοίο ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ 2 καθαρά πέναλτι υπερ μας δεν δόθηκαν. Μέχρι και ο στρατηγός Ιβάν Γιοβανοβιτς μίλησε για τον ψηλό θεό Βασίλη Δημητρίου.
  • Έχαναν τα τελευταία χρόνια από εμάς με τριάρες και τεσσάρες στο Γ.Σ.Π. και διαμαρτύρονταν για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου πως δήθεν επηρέασε τον αγώνα!!!!
  • Διέκοψαν αγώνα για πέναλτι υπερ μας στο τσιρειο στον Τσοροβιτς (Μάριος Σταμάτης) 2007 ένα πέναλτι που το αναφέρουν ακόμη και το οποίο όλοι οι αναλυτές και αθλητικογράφοι είπαν ότι ήταν πεντακάθαρο. Επίσης στον αγώνα αυτό ο Σανγκοι είχε 3 καθαρές κόκκινες αλλά δεν αποβλήθηκε ποτε!!!
  • Πριν 4 χρόνια και ενώ ήταν έβδομοι και αδιάφοροι έκαναν τα πάντα για να μην τιμωρηθεί επιπλέον ο Σανγκοι που ύβρισε για να παίξει μαζί μας. Τους χαρίστηκαν και έπαιξε ο Σανγκοι παράνομα αλλά πάλι τους κερδίσαμε.
  • Τα ψυχολογικά τους από το 0-5 στο τσιρειο με τον Μαρσινιο ακόμη να περάσουν. Τα ψυχολογικά τους από το γκολ φάουλ νικης του Πιντο στο 95 δεν λένε να φύγουν και τωρα ξανά ο Μπερτολιο τους ξύπνησε πάλι εφιάλτες.

Δεν έχουν μάθει ποτέ από τα λάθη τους. Όσες φορές κάνουν καθυστερήσεις στον μεταξύ μας παιχνίδια για να ροκανίσουν τον χρόνο, εκτός του ότι γίνονται ρεζίλι και επιβιώνουν το μικρό μέγεθος της ομαδούλες τους, ο ΑΠΟΕΛ τους τιμωρεί.

Επίσης για εξαιτίας τους δεν έχει ακόμη γήπεδο σήμερα η Λεμεσός, γιατί όταν το κράτος τους έδινε πριν 6 χρόνια βοήθεια για κοινό γήπεδο με αελ και αρη αυτοί αρνήθηκαν γιατί ήθελαν να κάνουν δικό τους οι απένταροι!!!!!

Άλλη φορά Φανούριε, να μην τάσσετε πράγματα στους οπαδούς και φίλαθλους σας που δεν μπορείτε να τους τα δώσετε. Οι φίλαθλοι σας δεν είναι αρνιά και ξέρουν τι γίνεται εκεί κάτω στο Κολόσσι. Άκου εκεί ο Απόλλωνας φέτος πάει για πρωτάθλημα και ξεκινάει συνεχόμενες ήττες. Φταίει ο ΑΠΟΕΛ, Φανούριε!!!

fanourios_ael

 

Hitman

Like
Share
Tweet