Για την πρώτη μας νίκη

apoelfans1Σ ‘αυτές τις λίγες, αλλά σημαντικές στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα μας καλείτε να κάνει την πρώτης της φετινή νίκη, πάνω στην μόνη υποτιθέμενη διεκδικήτρια του τίτλου, που δεν έχουμε ακόμη κερδίσει στην φετινή σεζόν, την αεκ Λάρνακος. Την Κυριακή 20/03/2016 και ώρα 18:00 στο Γ.Σ.Ζ., η ομάδα μας, καλείτε να κάνει το καλύτερο της φετινό παιχνίδι, και να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος την αεκ, και να κάνουμε το πιο ουσιαστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Σίγουρα δεν πάμε για να χάσουμε, αλλά ούτε για την ισοπαλία. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και για εμάς, σε όλα τα παιχνίδια, μόνο η νίκη μας ευχαριστεί, οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία. Η ομάδα μας …

Προέρχεται από 11 συνεχόμενες νίκες, και η ψυχολογία μας είναι στο ύψη, ενώ οι άλλοι παίζουμε με την πλάτη στο τοίχο. Φυσικά, αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, έτσι εμείς πρέπει να πάμε πανέτοιμοι για την μεγάλη μάχη. Οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να παίξουν μυαλωμένα, και να δώσουν τα απάντα των δυνάμεων τους, εάν θέλουν πραγματικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Το γνωρίζουμε ότι, η κουράσει, άρχισε να τους καταβάλει, αλλά πρέπει να βρουν το τρόπο να την νικήσουν.

Είμαστε  μια έμπειρη ομάδα, που την τελευταία 10ετια σαρώνουμε τα πάντα, και αποκομίσαμε παμπ όλες εμπειρίες από τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, και όλες αυτές οι ποδοσφαιρικές γνώσεις πρέπει να τις βγάλουμε στο γήπεδο. Το είπαμε πολλές φορές, αλλά θα το ξαναπούμε. Σ’αυτή την φάση του πρωταθλήματος που βρισκόμαστε, με τα τόσα πολλά παιχνίδια που έχουμε στα πόδια μας και την τόση κούραση που κουβαλάμε, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Ούτε η καλή εμφάνιση μας ενδιαφέρει, ούτε αυτοματισμοί, ούτε τα μαγικά. Μόνο οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί, που θα μας εδραιώσουν για τα καλά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής μας, κ. Τιμούρ Κεσπάγια, καλείτε να βάλει τους καλύτερους μας ποδοσφαιριστές μας, να αγωνιστούν, και να πάρουμε το ζητούμενο. Μόνο αυτή την εντολή έχει από εμάς.

Ο μεγαλύτερος τρόμος και ο φόβος, όλων των υπόλοιπων άλλων ομάδων, που σε κάθε αγωνιστική μας το επιβεβαιώνουν, είναι ο μεγάλος και υπέροχος κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο, να μας φιμώσουν, να μας διασπάσουν, αλλά όσον το κάνουν αυτό, τόσο εμείς πεισμώνουμε περισσότερο και συσπειρωνόμαστε πιο κοντά στην ομάδα μας. Εμείς λοιπόν, πρέπει για 90 λεπτά να δώσουμε τα άπαντα των δυνάμεων μας, για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην πολυπόθητη νίκη. Με την δική μας στήριξη και τσαμπουκά, θα παρασύρουμε τους ποδοσφαιριστές μας, σε ένα ξέφρενο ρυθμό που μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε. Όσο για τους υπόλοιπους οπαδούς και φίλαθλους των άλλων ομάδων, που κάθε αγωνιστική υποστηρίζουν άλλη ομάδα, εμείς ένα έχουμε να τους υποσχεθούμε. Αυτό που φοβούνται και τρέμουν, θα το πάθουν. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ξανά πρωταθλητής και τούτη την χρονιά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet