Οι μικροί μας οδηγούν

Τα τελευταία παιχνίδια που η ομάδα μας ψάχνετε ποδοσφαιρικά, οι ‘μικροί’ και άπειροι ποδοσφαιριστές μας, μας κρατάνε από το χέρι και μας παίρνουν από νίκη σε νίκη. Ειδικά ο Αλ Ταμάρι και ο Νατέλ, έχουν μπει για τα καλά στο πετσί της ομάδας μας και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα αποτελούν τον βασικό κορμό. Επίσης ο Καφου, παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται ακόμη καλύτερος.

Όλοι αυτοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές στην αρχή τις ποδοσφαιρικής σεζόν, στα Ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, σαφώς δεν ήταν έτοιμοι να μπουν στην ομάδα μας και να αγωνιστούν και αμφισβητήθηκαν αρκετά. Ήθελαν τον χρόνο τους, που ο τότε άπειρος προπονητής μας κ. Μπαλταζαρ, δεν τους τον είχε δώσει, με αποτέλεσμα να τους αφήνει εκτεθειμένους. Εκτός από αυτούς, έμεινε και η ομάδα μας εκτεθειμένη. Γι’ αυτό φέτος δεν παίζουμε σε κάποιο Ευρωπαϊκό όμιλο.

Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της διοίκησης μας που προσπάθησε να κάνει ανανεώσει στην ομάδα μας, αλλά με λάθος προπονητή. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θέλουν ένα πολύ έμπειρο προπονητή που θα μπορεί να τους συμβουλεύει και να τους καθοδηγεί. Αυτός που είχαμε η μονή εμπειρία που είχε ήταν ο δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού.

Πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι ο νέος μας προπονητής, κ. Παουλο Τραμεζανι, να καταφέρει να κερδίσει όλους τους ποδοσφαιριστές μας, για να μπορέσουν να αποδώσουν στο 100% τους. Για την ώρα, θα πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέφουμε στον Αρχάγγελο.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΥΠΟΦΕΡΩ

Hitman

Like
Share
Tweet