Υπερπροσπάθεια!!!

Κάνει υπερπροσπάθεια ο ΚΟΑ για να αυξηθούν το συντομότερο οι κάρτες φιλάθλου, για να έχει στοιχεία να παραθέσει όταν του ζητηθούν από την βουλή.

Έχει σκεφτεί ένα ‘σατανικό’ σχέδιο, να δώσει σε όλους   του μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στα grassroots  και πρωταθλήματα της ΚΟΠ, δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι της εθνικής μας, αύριο νύχτα, για να αναγκάσει  ποδοσφαιριστές και γονείς να κάνουν κάρτα φιλάθλου.

Εχθές και σήμερα, αντί οι μικροί να κάνουν προπόνηση, έκαμναν κάρτα φιλάθλου, για να πάνε με το ζόρι να παρακολουθήσουν ένα Χειμωνιάτικο αγώνα που ξεκινά η ώρα 21:45.  Μέχρι και τους αγώνες αυτού του Σάββατου, των grassroots, έχουν αναβάλει, για να μπορέσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές, ηλικίας 5-12 ετών, να ξεκουραστούν από το ξενύχτη της προηγουμένης νύχτας

Παρακαλώ κάποιος υπεύθυνος να μας πει των αριθμό καρτών που είχαν εκδοθεί μέχρι την Δευτερά 12/11/2018 και πόσες θα γίνουν μέχρι την Δευτέρα 19/11/2018. Είμαστε πολύ περίεργοι να μάθουμε αυτά τα νούμερα!!!

Θέλουμε να ευχηθούμε στην εθνική μας, καλή επιτυχία και ευχόμαστε να κερδίσουμε, για να μην απογοήτευση τα παιδιά που θα ξενυχτίσουν.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Hitman

Like
Share
Tweet