Καλά ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΑ Χριστούγεννα

apoelxmas1-1Η ποδοσφαιρική περίοδος είναι σε παύση λόγω των γιορτινών ημερών και οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ μπαίνουν πλέον σε γιορτινό mood όπως και όλοι μας φυσικά. Μπαίνουμε πλέον σε γιορτινή περίοδο. Είναι τέτοιες οι μέρες που επιβάλλεται να είμαστε πιο γενναιόδωροι σαν άνθρωποι, πιο χαρούμενοι, πιο ευδιάθετοι.

Είναι όμορφο να προσφέρεις, ας είναι και μόνο κάποιες μέρες του χρόνου. Οπόταν στόχος όλων μας αυτές τις γιορτινές μέρες  είναι να χαρίσουμε χαμόγελα σε συνανθρώπους μας με τον οποιοδήποτε τρόπο και μέσο μπορούμε.

Είναι παραμονή των Χριστούγεννων και σε πολύ λίγες ώρες θα υποδεχτούμε για ακόμη μια χρονιά την γέννηση του Θεανθρώπου, που ήρθε στην γη για να μας λυτρώσεις από τις αμαρτίες μας και να μας διδάξει να αγαπάμε πραγματικά τους συνανθρώπους μας. Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη, συγχώρεση και πάνω από όλα οικογένεια. Πρέπει αυτές τις λίγες μέρες αργίας που έχουμε, οι περισσότεροι, να τις περάσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε με τις οικογένειες μας και τα άτομα που αγαπάμε.

Να σας ενημερώσουμε ότι στις 29/12/2016 στο Φαν Κλαπ μας θα κάνουμε το καθιερωμένο μας Χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Όσοι επιθυμούν να περάσουν μια όμορφη, οικογενειακή ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΗ βραδιά να επικοινωνήσουν μαζί μας.

partidarios_xmas_party_2016

Σας ευχόμαστε όλους να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα, χαρούμενες γιορτές πάντα με υγεία και χαμόγελο στο πρόσωπο σας και πάντα να θυμάστε ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΠΙΕΙΤΕ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ή ΑΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΠΙΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΑ λοιπόν σε όλους, με πολλή αγάπη από το Συμβούλιο του FAN CLUB AΠΟΕΛ PARTIDARIOS Περιφέρειας Παλαιομετόχου

Like
Share
Tweet