Καλές ΑΠΟΕΛίστικες διακοπές! (Με κοινωνικό μήνυμα)

Summer-PartidariosΤο καλοκαίρι μπήκε για τα καλά εδώ και μέρες. Οι περισσότεροι από εμάς ήδη οργανώσαμε ή θα πάμε διακοπές σύντομα. Το Fan Club APOEL Partidarios, εύχεται σε όλο το ΑΠΟΕΛίστικο κοινό να περάσει όμορφα τις διακοπές του να γεμίσει τις μπαταρίες του γιατί πολύ σύντομα αρχίζουν οι υποχρεώσεις της ομάδας μας για Ευρώπη και όχι μόνο. Όλα τα αθλητικά τμήματα του ΑΠΟΕΛ, μας χρειάζονται και φέτος και οφείλουμε να στηρίξουμε όλες τις ομάδες μας σε ποδόσφαιρο, φούτσαλ, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, υδατοσφαίριση και σε οτιδήποτε άλλο άθλημα υπάρχει ο ΑΠΟΕΛ σε οποιαδήποτε διοργάνωση λαμβάνει μέρος!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν οδηγήσετε ΜΗΝ πιείτε ή αν θα πιείτε ΜΗΝ οδηγήσετε! Να θυμάστε πάντα, ότι κάποιοι σας περιμένουν στο σπίτι σας και στο γήπεδο. Μην τους απογοητεύσετε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ: Αν είσαι αιμοδότης παρακαλώ όπως δώσεις αίμα γιατί δυστυχώς η ροή αιμοδοτών είναι πολύ χαμηλή. Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές!

Αν θέλετε να αναρτήσουμε ΑΠΟΕΛίστικες φωτογραφίες από τις δικές σας καλοκαιρινές διακοπές, παρακαλούμε στείλτε μας προσωπικό μήνυμα στο facebook μας apoelpartidarios.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Like
Share
Tweet