Καλωσόρισες Lanig

LanigΑνακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Γερμανού Martin Lanig (11 Ιουλίου 1984, 30 ετών) ο οποίος έπαιζε απο το 2012 μέχρι και πρόσφατα στην Άιντραχτ με τον αριθμό 13 στην πλάτη. Το συμβόλαιο του Lanig είναι για 18 μήνες και όπως αποκαλύφθηκε είναι ατζέντης του εαυτού του. Ανάφερε ότι πορεύεται μόνος του και αισθάνεται πολύ άνετα. Ο Lanig έχει ύψος 1.90μέτρα, βάρος 79κιλά και η θέση του είναι αμυντικός μέσος. Προηγούμενοι συλλόγοι που έπαιζε είναι: Λάουντα, Χόφενχαϊμ, Γκρόιτερ Φιρτ, Στουτγάρδη, Κολωνία, Φρανκφούρτη…

Συνολικά στην καρίερα του έχει μέχρι τώρα 248 εμφανίσεις και 28 τέρματα. Για τις αρετές του αναφέρει ο ίδιος: «Ξέρω ποιες είναι οι ικανότητές μου. Ανέκαθεν ήμουν ένας παίκτης επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία. Νομίζω ότι είναι μια αρετή ενός αμυντικού μέσου να πηγαίνει μπροστά και να σημειώνει τέρματα. Εγώ το προσπαθώ συνέχεια. Μπορώ να παίξω ως κόφτης, αλλά ένα προσόν μου είναι σίγουρα να ανεβαίνω και να απειλώ το αντίπαλο τέρμα. Η θέση, στην οποία μπορώ να αξιοποιήσω τις ικανότητές μου στην επίθεση, μου ταιριάζει λιγάκι περισσότερο».

Κρατούμε τα λεγόμενα του και εμείς όπως πάντα λέμε οτι το γήπεδο είναι ο καθρέπτης και εκεί θα κριθούν όλα. Καλωσόρισες Lanig στην τεράστια ιστορική οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα με την ομάδα μας.

Like
Share
Tweet