Με καθαρό μυαλό…

aaaaaaΓια τον αυριανό αγώνα πρέπει να βλέπουμε μόνο νίκη. Δεν υπάρχει άλλη οδός, δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να σκεφτόμαστε παρα μόνο να φέρουμε τους 3 βαθμούς Λευκωσία. Ο κυριότερος μας αντίπαλος είναι ο απόλλωνας στο φετινό πρωτάθλημα και πρέπει απο τώρα να δείξουμε σε όλους οτι όταν ο ΑΠΟΕΛ θέλει, δεν υπάρχει αντίπαλη ομάδα στο πρωτάθλημα για αυτόν. Έχουμε το βάθος, έχουμε τους παίκτες, έχουμε την ευκαιρία να κρατηθούμε στην κορυφή και η διαφορά να μεγαλώσει…

O απόλλωνας βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μέχρι στιγμής, και εκεί πρέπει να μείνει. Έχει 21 βαθμούς, 21 τέρματα υπέρ και 12 κατά. Σε 9 αγώνες έχει 7 νίκες και 2 ήττες. Πρέπει αύριο να γίνουν 3 οι ήττες. Όπως ξαναέγραψα πιο πάνω, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να φύγουμε απο τη Λεμεσό παρα μόνο τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Για το αρχικό σχήμα δεν υπολογίζεται ο Αλωνεύτης. Τα τελευταία νέα αναφέρουν οτι ο Μπίδης ήδη είναι στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και αύριο θα μπεί στο χειρουργίο. Σε όλους τους τραυματίες ευχόμαστε περαστικά και να τους έχουμε πίσω κοντά μας όσο το δυνατότερο γίνεται, γερούς και δυνατούς.

Όλοι οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και γιατί όχι να μην “καθαρίσουν” τον αγώνα απο το πρώτο ημίχρονο. Να μην αφήσουμε τον απόλλωνα να πάρει ανάσα! Πειθαρχημένοι και με πάθος μπορούμε να πάρουμε το διπλό στο τσίρειο! Παμε ΔΥΝΑΤΑ με καθαρό μυαλό για τη νίκη! Κρατούμε την κορυφή και συνεχίζει το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ τρένο για την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε οτι αύριο στο Συ.Φι Περιφέρειας Παλαιομετόχου θα έχουμε μαζί μας τον Μαρίνο Σατσιά για να παρουσιάσει το βιβλίο του. Δεν πρέπει να λήψει απο κανένα σπίτι αυτό το βιβλίο! Θα μπορείτε επίσης να βγάλετε και φωτογραφίες με τον Μαρίνο και επίσης να υπογράψει το βιβλίο που θα πάρετε! Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το 99304552!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΑ!

Like
Share
Tweet