Κάτι δεν μας κολλάει!!!

Η ομάδα μας, επέστρεψε από την προετοιμασία της, στην Πολωνία και αύριο δίνει το πρώτο της φιλικό, με την Δόξα στο Μακάριο, για την τιμητική του Ρικάρντο Φερνάντες. Στην προετοιμασία της ομάδας μας, πήγαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές και τώρα ο προπονητής, κ. Μπαλταζαρ, καλείτε να βρει τον 1 ξένο και 5 κοινοτικούς ποδοσφαιριστές μας, που θα μείνουν εκτός της Ευρωπαϊκής μας λίστας για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Εκείνο που δεν μας κολλάει, είναι ότι από την στιγμή που δυσκολεύετε να βρεις τους 6 ποδοσφαιριστές που θα μείνουν εκτός λίστας, γιατί τότε ψάχνουμε για επιθετικό;

Για τους 6 δυσκολευόμαστε, με τους 7 ποδοσφαιριστές θα είναι πιο εύκολο;

Επίσης, αφού στην επίθεση είμαστε πλήρεις και αυτήν την δεδομένη στιγμή υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής για αποχώριση, τότε γιατί ψαχνόμαστε;

Γι’ αυτό, πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε σενάρια για επιθετικό ποδοσφαιριστή, αυτή την δεδομένη στιγμή, μέχρι να αποφασίσει ο προπονητής μας, ποιοι ποδοσφαιριστές μας, πιστεύει πρέπει να αποχωρίσουν.

Πιστέψετε μας δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση. Γι’ αυτό συνιστούμε υπομονή και εμπιστοσύνη στην τεχνική μας ηγεσία και να στηρίξουμε έμπρακτα την κάθε απόφαση τους.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet