Κ.Ο.Π. Μπανανιάς !

koutsokoumnis2Είναι αδιανόητο η Κ.Ο.Π. να δέχεται εγγραφές μόνο Παρασκευή!!! Από Δευτέρα εως την Παρασκευή η Κ.Ο.Π κάνει τουρισμό. Ο Tomas DE VINCENTI ήρθε Κύπρο πριν μια εβδομάδα και με την πρακτική που ακολουθεί η Κ.Ο.Π. το ΑΠΟΕΛ περίμενε την Παρασκευή για να γίνει η εγγραφή. Το ΑΠΟΕΛ πληρώνει τον ποδοσφαιριστή και η Κ.Ο.Π. με την πρακτική που ακολουθεί στέρησε τις υπηρεσίες του DE VINCENTI στην ομάδα του την περασμένη Τετάρτη με την ΑΕΛ. Όταν τελικά γράφτηκε περασμένη Παρασκευή, προέκυψε θέμα κίτρινων καρτών που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα….

Χρειάστηκε διευκρίνιση από την FIFA αλλά ήδη ήταν αργά αφού την Δευτέρα θα έρθει η απάντηση. Έτσι, και η Κ.Ο.Π. στέρησε και το Σάββατο τις υπηρεσίες του DE VINCENTI προς την ομάδα του. Και όλα αυτά τα προβλήματα δημιουργήθηκαν γιατί στην Κ.Ο.Π. από Δευτέρα ως Παρασκευή απλά πάνε για τουρισμό. Ακόμη μια φορά προκαλεί η Κ.Ο.Π. και ακόμη μια φορά καταστρέφει τον Αθλητισμό. Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η διαφθορά που υπάρχει στην Κ.Ο.Π, όσο και η ανάγκη που υπάρχει για την δημιουργία μια νέας ομοσπονδίας και της super league. Η Κ.Ο.Π. Όπως πάει θα διαλύσει όλες τις ομάδες για τα χρηματικά της συμφέροντα και με την προκλητική συμπεριφορά της δημιουργεί ζημιές εκατομμυρίων στα σωματεία μας.

Εάν νομίζει η Κ.Ο.Π. ότι μπορεί να τα βάλει με την ομάδα μας και τον κόσμο μας, να το βγάλει όσο πιο γρήγορα μπορεί από το μυαλό της. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να τα βάλει με το ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι δεδομένο! Μην εξαγριώνετε το κόσμο του ΑΠΟΕΛ γιατί η υπομονή μας έχει και τα όρια της. Θα τα κάνετε χειρότερα και μετά θα είναι αργά. Κουτσοκούμνη φέρε το νου σου από εκεί που τον έχεις. Εάν κάποιοι σου έχουν γεμίζει τον νου με αρλούμπες, ότι μπορείς να τα βάλεις με το ΑΠΟΕΛ τότε θα σε φάνε τα πίτουρα. Θα φύγεις κυνηγημένος και χεσμένος.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ!

Απλός φίλαθλος

Like
Share
Tweet