Κυριακή: U15…Πρωτάθλημα… Κύπελλο…

teamΤην Κυριακή 24/05/2015 Ο ΑΠΟΕΛ μας ξαναγράφει ιστορία κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το νταμπλ και τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα. Κάτι που έχει να γίνει από το 19.. και μας ανάγκασε όλους να βγούμε για πανηγύρια… Όσοι πίστεψαν και όσοι δεν. Χιλιάδες από εμάς θα βρεθούμε η ώρα 17:00 την Κυριακή στο Αμμόχωστος για να χαρούμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που κατάκτησαν ήδη το πρωτάθλημα και είτε έγινε η απονομή ή θα γίνει την Κυριακή….

Οι ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ μας κατάκτησαν το πρωτάθλημα, αγωνιστικές πριν το τέλος. U21, U17 ήδη πανηγύρισαν και έχουν το τρόπαιο ενώ η ομάδα U15 σηκώνει το πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή (24/05/2015). Η παίκτες μας που γεννήθηκαν το έτος 2000 και αποτελούν την Κ15 είναι γεννημένοι πρωταθλητές αφού έκαναν το triple peak κατακτώντας διαδοχικά το πρωτάθλημα U12 (2012-2013), U13 (2013-2014) και U15 (2014-2015). Έχοντας όλες τις χρονιές την καλύτερη επίθεση και άμυνα δεν βρήκαν κανένα ισάξιο αντίπαλο στην κούρσα τίτλου.

Πιστεύω πως ελάχιστοι από αυτούς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που ακολουθούν την πρώτη ομάδα γνωρίζουν τους παίκτες που απαρτίζουν αυτήν την ΘΡΥΛΙΚΗ ομάδα. Αυτή την ομάδα όπου από τους 23, οι 12-14 απαρτίζουν την εθνική ομάδα U15. Για να τους μαθαίνουμε σίγα σιγά τα ονόματα αυτών είναι:

Τερματοφύλακες: Χρίστος Ορφανίδης, Αλέξανδρος Καραισκάκης, Ξάνθος Ασσιώτης

Αμυντικοί: Αντρέας Τσιμόν, Χάρης Ερωτοκρίτου, Αναστάσιος Νικάνδρου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Βασίλης Κοντίνος, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Αντρέας Σολωμού

Κεντρώοι: Μιχάλης Κούκου, Πάρης Πολυκάρπου, Γιώργος Κουππής, Νικόλας Ηλία, Χάρης Σωκράτους, Παύλος Κρασιάς, Κωνσταντίνος Χαραλάμπους

Επιθετικοί: Παναγιώτης Λουκά, Sergej Grubac, Γιάννης Αντρέου, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Αντρέας Βελετινάς

Πολλοί από τους προαναφερθέντες διαθέτουν μεγάλο ταλέντο και το μέλλον διαπρέπετε λαμπρό. Φανταστείτε πώς θα ένιωθαν οι μικροί αυτοί εάν αγωνίζονταν με σχετικά  γεμάτες κερκίδες. Πιστεύω ακράδαντα πως τους το οφείλουμε, ας είναι και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που είναι με την ομάδα του Απόλλωνα, να πάμε αρκετοί ούτως ώστε να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα ντέρμπι.

Την Κυριακή 24/05/2015 και ώρα 11:30-11:45 θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος στην φανταστική αυτή ομάδα.

Ας πάμε πολλοί από εμάς να απολαύσουμε την ομάδα αυτή και να πανηγυρίσουμε με συνθήματα και τραγούδια την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 3 αγωνιστικές πριν την λήξη του μαραθώνιου.

Εγώ προσωπικά θα δηλώσω παρών για να φωνάξω ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ: Στις 24/05/2015 ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ U15 ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ.

Όλοι εκεί, όλοι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ γιατί ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΖΕΙ

Μία μοναδική προσφορά δημιουργήθηκε για τους Κύπριους χρήστες του  Internet  από τις 24 Απριλίου και έως το τέλος των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2014 – 2015. Μόνο με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της  winmasters.com , 3€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σας περιμένουν στο λογαριασμό σας.

Like
Share
Tweet