Κορονοιού θέλοντος…Ξεκινάμε

Επιτέλους, έφτασε η μέρα, που θα δούμε ζωντανά και επίσημα στο γήπεδο, την ομαδα μας, την ΑΠΟΕΛαρα μας. Αυτή την Παρασκευή, 21/08/2020 και ωρα 19:30, η ομαδα μας, θα δώσει το πρώτο φετινό της, επίσημο παιχνίδι, στο Γ.Σ.Π., κόντρα στην ομαδα της Καρμιώτησσας.

Θα είναι ένα, νέο ΑΠΟΕΛ, που έφτιαξε ο προπονητής μας, κ .Μαρίνος Ουζουνίδης, με πάρα πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας. Όπως δείχνουν μέχρι στιγμής, τα πράγματα, οι μεταγραφές μας, είναι όλες πολύ σωστά ψαγμένες από τον προπονητή μας και τώρα μένει να τον δικαιώσουν μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα, χρειάζονται τον χρόνο τους, για να μπορέσουν να μπούνε στο πετσί της ομάδας μας και να αφομοιώσουν την τακτική του προπονητή μας. Σίγουρα, αυτός ο χρόνος είναι ενάντια στην ομαδα μας, γιατί οι επίσημες υποχρεώσεις, εγχώριες και ευρωπαϊκές, έχουν ξεκινήσει και εμείς πρέπει να παίρνουμε το ζητούμενο, που είναι η νίκη.

Η πανδημία του Covid-19, είναι ένας πολύ σημαντικός εξωγηπεδικός παράγοντας, που πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν, γιατί αρκετά παιχνίδια, ειδικά στα ευρωπαϊκά, θα κριθούν από αυτόν.

Η ομαδα μας, δεν έχει τελειώσει με τον θέμα μεταγραφές, γιατί υπάρχει η πιθανότητα, κάποιοι ποδοσφαιριστές μας να αποχωρίσουν, βλέπε, Αλ Ταμααρι, Ιωάννου, Γιακολιτς, Σαβιτς και Λαφρανς.

Η άμυνα μας, χρειάζεται ακόμη 1-2 ποιοτικές προσθήκες, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσει της φετινής σεζόν.

Ο κορονοίος, έχει επηρεάσει αρνητικά στην διάθεση των εισιτήριων διαρκείας, παρόλο, που ήταν σε πολύ χαμηλές τιμές, εν σύγκριση με άλλες χρονιές και από ότι φαίνεται, οι ποδοσφαιριστές μας, θα αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα, χειρότερα από την περσινή σεζόν, που είναι ένα πολύ μεγάλο πλην για την ομαδα μας.

Αύριο, ετοιμαστείτε όλοι, να παρακολουθήσουμε, την ομαδα μας. Να δούμε την ομαδα μας, να στηρίξουμε τον προπονητή μας, κ. Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, να μην αρχίσουμε τον μηδενιστική κριτική, τόσο νωρίς. Να κάνουμε υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet