Ξεκίνησε

protathlimaΑυτό το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της περιόδου 2014-15. Είναι ο 2ος μεγάλος στόχος που έχει βάλει η ομάδα μας για να κατακτήσει. Ο 1ος είναι η είσοδος μας στους χρυσοφόρους  ομίλους του Champion League, που πολύ πιθανών  να συμβεί αυτή την Τρίτη 26/08, και θα γεμίσουν τα ταμεία μας με πάρα πολλά εκατομμύρια. Με αυτά τα εκατομμύρια, εάν τα διαχειριστούμε σωστά αυτή την φορά, δεν πρέπει να χάνουμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Μόνο εάν κατακτούμε το πρωτάθλημα θα μπορούμε να έχουμε ελπίδες για είσοδο μας στους Ευρωπαϊκούς ομίλους που είναι τα λεφτά. Όπως όλοι γνωρίζουμε …

Ξεκινά η χρονιά του πρωταθλήματος, και 1-2 ομάδες έχουν στον πίσω μέρος του μυαλού τους, ότι γι’αυτούς είναι εφικτός ο στόχος της κατακτήσεις του πρωταθλήματος, ενώ στους υπόλοιπους ο στόχος τους είναι να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ. Γιαυτό να έχουμε όλοι υπόψη μας ότι κανείς δεν θα μας χαριστεί, και ούτε το επιζητάμε, αλλά χαριστούν σε στους υπόλοιπους διεκδικητές που μπορούν να μας κάνουν την ζημιά. Αυτό δεν μπορούμε να το χειριστούμε και έτσι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι θα είναι να αγωνιζόμαστε με πάθος, δύναμη και να παίρνουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο δρόμος είναι μακρύς, και δεν χρειάζεστε να βάλουμε αυτή την μεγάλη πίεση στην ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών, αλλά θέλουν κάποια παιχνίδια στα πόδια τους για να αρχίσει να έρχεται η ομοιογένεια.

Θέλουμε όμως από την διοίκηση και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να έχει ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά τους και να μην αφήσει κανένα να κάνει κακό στην ομάδα μας. Πρέπει να σταθούμε ασπίδα προστασία στην ομάδα μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Like
Share
Tweet